” Terbaiklah abang Edika ! Husband yang baik dan r0mantik.. ” – Netizen

Vide0 Edika Yusof Bercakap Mengenai Kegan4san Rumah Tangga Namun Dalam Masa Yang Sama Sempat Lagi Romantik Dengan Isteri. Sampai Isteri Pun Macam M4lu-M4lu Jer. W0ww, Sweet Jer !!

Edika Yusof merupakan seorang pelakon lelaki Malaysia. Beliau mencipta nama sebagai pelakon dan model iklan yang popular di era 90an. Edika berasal Dari Kampung Baru, Kuala Lumpur. Meskipun kerap membawa watak anak orang kaya, b0ngkak tetapi sebenarnya dia berasal dari keluarga biasa.

Beliau mengund0r diri dari bidang seni setelah isteri tercintanya lump0h separuh badan selepas melahirkan anak kedua mereka. Edika lebih banyak menghabiskan masa menjaga isteri kerana rasa kasih dan tanggungjawab di samping mengusahakan perniagaan seni reka grafiknya.

Baru-baru ini Edika telah kembali ke bidang lakonan setelah keadaan isterinya semakin pul1h dan mendapat restu isteri dan anak-anak. Walaupun usianya kini sudah mencecah 53 tahun, Edika masih lagi ditawarkan watak utama dalam drama.

Menerusi akaun Instagram, Edika berkongsi videonya bercakap mengenai layanan terhadap isteri tambahan pula pada tempoh PKP ini. Dalam masa yang sama beliau bergurau dengan isterinya untuk menyuap makanan namun dit0lak oleh isterinya kerana m4lu.

T0nton vide0 di bawah :

Rata-rata netizen memuji sikap Edika yang begitu menghargai isterinya. Antara komen-komen mereka :

” You’re the good husband for her… semoga kekal hingga akhir hay4t Aminn.. “

” Haha sib baik xnak.. kalau nak 2 3x suap eah.. “

” Hahhaha..gan4s time mlm tu lain mcm..good adv1ce abg edika .. “

” Edika yusof husband yg baik.. smoga sentiasa dlm lindongn allah.. “

” Terbaiklah abg Edika.. husband yg baik n r0mantik.. “

” Sweetnya… bersemut.. “

Wah, beruntung sangat isteri Edika kerana mempunyai suami yang begitu memahami dan menyayangi. Sangat suk4r untuk mendapat lelaki setia seperti ini. Semoga hubungan Edika dan isteri berkekalan hingga akhir hay4t serta berbahagia selalu.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Edika Yusof by Berita Kopak

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..