” Sorang copy Dato, sorang copy Datin, kacak dan cantik.. “

Video Datin Nur Shahida Bersama Dua Anaknya, Ammar Ahyan Dan Qadejah El Zahra Raih Perhatian Warganet. Wah Tinggi Lampai Betul Ammar Sekarang, Qadejah Tu Memang Copy Datin Shahida !!

Datin Nur Shahida Mohd Rashid, isteri kepada usahawan kosmetik berjaya, Dato’ Aliff Syukri sering menjadi perhatian di media sosial. Meskipun bergelar jutawan, personaliti Datin Shahida yang ceria selalu sering mendapat pujian ramai.

Bukan itu sahaja, ibu kepada lima orang cahaya mata ini juga memiliki wajah yang cantik. Melihat kepada penampilannya, ramai yang tidak percaya bahawa usia Datin Shahida telahpun melewati 30-an kerana dirinya selalu menjaga wajah dan badannya.

Terbaru, Datin Shahida ada memuatnaik satu video bersama anak pertama dan keduanya iaitu Ammar Ahyan serta Qadejah El Zahra ketika hadir ke sebuah majlis bersama rakan-rakan sekolah rendahnya dahulu.

Seiring berjalan bersama Ammar dan Qajedah, kelihatan Datin Shahida seperti berjalan dengan adik beradiknya. Malah perkongsian video itu, ramai yang menyatakan bahawa anak lelaki Datin Shahida mewarisi ketampanan Dato’ Aliff. Manakala Qadejah pula mewarisi kecantikan Datin Shahida.

Jom tonton video di bawah :

Di ruangan komen, rata-ratanya menyukai video Datin Shahida bersama anak-anaknya. Antara komen-komen warganet yang menarik adalah :

” Sejuk mata tengok anak-anak Datin, nampak penuh sopan. Masing-masing dah besar handsome dan cantik.. “

” Sorang copy Dato, sorang copy Datin, kacak dan cantik. Ammar tinggi lampai betul, macam lelaki dewasa.. “

” Anak-anak dah besar, Datin maintain cantik lah. Kalau tengok ni dah macam kakak jalan dengan adik2 je, hehe.. “

” Suka tengok muka Qadejah, manis. Ammar pun makin kacak bila dah besar ni. Tak lama lagi dapat menantu pula Datin.. “

” Cesss mcm kembar dengan Datin cantik macam mak dia. Ammar muka dh nmpk lain, bujang sgt dh. Makin hensem Alhamdulillah anak2 dh bsr.. “

” Besar dah Ammar, handsome. Ces pun lawa. Dah macam tiga beradik je sy tgk video ni, hehehe mama masih muda.. “

” Ammar nampak ikut muka Dato sebiji lah, anak-anak Datin yang lain semua ikut muka Datin, hahaha.. “

Tinggi betul Ammar, baru usianya 14 tahun namun kelihatan seperti seorang jejaka dewasa. Qadejah memang copy Datin Shahida sebiji. Apa-apa pun, semoga Datin Shahida sentiasa bahagia bersama keluarga dan segala urusan sentiasa dipermudahkan.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Nur Shahida Mohd Rashid

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..