” So cute incy wincy spider jadi inni inni spider. Well done for the confidence.. ” – Netizen

Zizie Izette Kongsi Video Anak-Anaknya Sedang Menyanyi Lagu Incy Wincy Spider Dan Lagu ABC Tapi Part Sebutan Lirik Tu Buat Peminat Terhibur. Yang Penting C0nfident Level Tu Ada, Cute Je Hahaha !!

Zizie Izette merupakan satu nama yang tidak asing lagi dalam dunia seni tanahair kerana beliau merupakan antara artis wanita yang mempunyai peminat yang tersendiri. Lahir dalam keluarga seni membuatkan bakat lakonan yang ada pada diri Zizie terus bergemerlapan.

Anak kepada pelakon vateran Khaty Fauziah ini banyak membintangi drama-drama melayu tempatan dan juga filem. Pelbagai watak yang diberikan kepada Zizie pasti berjaya dibawa dengan baik seperti watak-watak antag0nis dan komedi.

Selain daripada Zizie dan ibunya yang menceburkan diri dalam bidang lakonan, pasti ramai yang sudah mengetahui bahawa adik Zizie iaitu Shaheizy Sam juga merupakan seorang aktor berbakat dan serba boleh. Selain berlakon Sam juga berbakat dalam bidang nyanyian.

Melihat ke laman instagram milik Zizie kita dapat melihat perkongsian video anak-anak Zizie yang sangat cute sedang menyanyi lagu. Apa yang membuatkan peminat terhibur adalah bait-bait lirik yang disebut oleh anak-anak Zizie dan akhirnya kita dapat mendengar anak-anaknya menyanyi lagu ABC.

Mari kita lihat video di bawah ini :

( Kl1k butang KANAN > untuk melihat video seterusnya )

Perkongsian video ini telah mendapat pelbagai komen daripada netizen. Antara komen-komen yang diberikan ialah :

” Aku langsung tak faham.. ” – Khaty Fauziah

” Ok turn mommy pula kena nyanyi ‘inni inni’ spider hahaha.. “

” Biar pun tak faham tapi balik-balik diulang hehe so cute.. “

” Well done and good job boys. They are so cute indeed, inni inni spider hehehe.. “

” Ok lah tuuu janji melodinya ngam bijak nya diorang bertiga, the 3rd video got the lyrics almost righttt.. “

” Biarpun hanya faham abc song tu aje, inni inni pun boleh lah nak, comel jee korang bertiga ni.. “

” So cute incy wincy spider jadi inni inni spider. Well done for the confidence.. “

Alahaii comel jer dengar bud4k bertiga ni menyanyi, walaupun tak faham ape yang disebut tapi tetap menghiburkan. Masing-masing penuh keyakinan untuk memberikan yang terbaik hehe. Apa pun kami di Berita Kopak mendoakan semoga anak-anak Zizie membesar dengan sihat dan bijak serta menjadi anak yang soleh.

Silakan SHARE.

Sumber : IG Zizie Izette

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..