” Macam elok lagi lipatan sebelum ko lipat bang baju-baju tu.. ” – Netizen

Roy Azman Kongsi Video Sedang Membantu Melipat Baju Bersama Anaknya. Rajinnya Suami Mithali Ni Tapi Cara Lipat Tu Kelakar Tengok. Hahaha !!

Jika era 90-an dahulu, wajahnya sering memegang watak beng1s dan antagon1s, namun kini Roy Azman banyak melakonkan watak ringan dan komedi. Tidak hanya kelakar di set, Roy Azman rupanya seorang yang memang kelakar orangnya di dunia realiti.

Semasa PKP dulu, sering peminat disajikan dengan gayanya membahan semua gerak geri pelawak Jep Sepahtu. Pasti peminat masih ingat gayanya memasak welkem-welkem dan sardin yang mencuit hati. Masak cara ajaib, api tak nyala pun makanan siap dimasak.

Belum lagi gayanya membasuh semua barang beliannya sebelum dibawa masuk ke dalam rumah sampai berjam lamanya. Sememangnya sifat ceria dan suka ketawa Roy ini terserlah. Sebagaimana di set, begitu juga Roy Azman di rumah. Ayah yang penyayang dan ringan tulang, Roy sering kelihatan membantu isterinya membuat kerja rumah.

Menerusi akaun Instagram, Roy Azman telah berkongsikan satu video yang memaparkan Roy sedang membantu melipat kain bersama salah seorang anak perempuannya. Cara lipatan Roy simple sahaja namun mencuit hati bila dilihat.

Jom tonton video di bawah :

View this post on Instagram

lipat baju kena ada cara 😀

A post shared by roy azman (@royazman30) on

Lucu juga cara lipatan Roy ini dan ianya mendapat perhatian ramai peminat. Rata-rata peminat turut memuji sikap rajin Roy Azman ni. Antara komen-komen :

” Kih kih kih terbaekkk bang. Best husband.. “

” Suami contoh terbaik ler.. jarang2 laki lipat baju.. “

” Fulamakkk mas Roy, suami mithali dong kamu.. “

” Bahagianya isteri berat sama dipikul ringan sama dijinjing… Kan berkat hidup berumah tangga moga kekal bahagia hingga ke jannah amin.. “

” Ala tomey, ini baru namanya kerja rumah.. “

” Encik roy azman banyak nya baju nak di lipat tuu. Suami contoh ni rajin bantu isteri.. “

” Ini lah contoh suami same2 tolong menolong mmbuat keje umah.. Comel plk ken1t kt sblah tu dia tak blh lipat last2 bg kt abg.. “

” Serba boleh ni. msk blh, sidai kain blh, lipat kain blh… suami mitali ni.. “

” Mcm tak lepas piawaian je bang. ikut spec Mamanda Menteri tak tu bang.. “

” Macam elok lagi lipatan sebelum ko lipat bang baju-baju tu.. “

” Besar sgt tu lipatnya.. kecilkan sikit jimat ruang hihi.. “

Rajin sangat Roy membantu meringankan tugasan isteri di rumah. Iyelah sama-sama membantu baru aman rumahtangga, janji hati gembira. Apa pun, Roy memang terbaik. Semoga Roy Azman sentiasa gembira bersama keluarga tersayang dan dikurniakan rezeki yang melimp4h ruah selalu. Aamin

Silakan SHARE..

Sumber : IG Roy Azman

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..