” So cute anak-anaknya, yang boy ikut muka papa habis.. ” – Netizen

Naqiu Boboy Kongsi Gambar-Gambar Sambutan Hari Lahir Anak Sulungnya, Wan Ratna Putri Ke 8 Tahun Namun Wajah Anak-Anak Naqiu Tarik Perhatian Ramai. Comel-Comel Belaka !!

Naqiu merupakan bekas vokalis kumpulan remaja yang popular sekitar tahun 2000 an iaitu kumpulan Boboy. Sebelum ini Naqiu telah menyepi dari dunia seni selama 12 tahun kerana sibuk dengan urusan peribadi serta pekerjaan beliau.

Namun beliau kini kembali semula ke dalam bidang seni setelah menjadi juara dalam program realiti popular terbitan Astro iaitu Geg4r Vaganza musim yang keenam. Naqiu bergelar juara bersama dengan penyanyi Hardy Mirza pada ketika itu.

Kembalinya Naqiu ke dalam bidang ini telah mengubat kerinduan ramai peminatnya dahulu. Naqiu kini sudah berumah tangga dengan seorang wanita bernama Hani dan dikurniakan seramai lima orang cahaya mata yang cukup comel.

Menerusi akaun Instagram, Naqiu berkongsi gambar-gambar sambutan hari lahir anak sulungnya, Wan Ratna Putri yang ke 8 tahun. Sambutan hanya diadakan di rumah bersama keluarga sahaja kerana masih dalam tempoh PKP. Walaupun begitu tetap meriah dengan anak-anak Naqiu seramai 5 orang.

Rata-rata netizen mengucapkan selamat hari lahir kepada Putri dan ramai yang memuji kecomelan anak-anak Naqiu. Antara komen-komen mereka :

” So cute anak-anaknya, yang boy ikut muka papa habis.. “

” Macam Abang sulung pulak. Ehhh. Hehe. P/s : jangan perasan okayyy.. “

” OK sekian lama tuan badan upload sendiri hehee happy birthday Ratna.. “

” Happy birthday puteri… jadi anak yg baik jage papa, mama n adik-adik nanti.. stay pretty as always.. “

” Comel² semuanya tmasuk bapaknya hehehe.. happy besdayy girl.. “

” Hidung smua ikot bapaknya . Hahhaha comel je semua .. “

” Papa tu dh mcm abg sulung… “

” Comel2 semuanya.. Hppy birthday Putri.betul tu buat ikot cara kita yang penting hppy semua.. yup pleasee stay at home ok.. “

Alahai, comel-comel belaka anak Naqiu. Naqiu pun nampak macam abang sulung sahaja pada mereka. Untung papa nampak muda selalu. Kami di Berita Kopak mengucapkan selamat hari lahir kepada Wan Ratna Putri. Semoga menjadi anak yang solehah serta berjaya di dunia dan di akhirat.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Naqiu by Berita Kopak

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..