” Siap baca label kat bawah tu. Eh sal4h ni. Dengan berus tercab0tnya. So cute !! ” – Netizen

Video Anak Dato’ Fazley Yaakob, Alayna Selma Make Up Kan Wajah Dato’ Fazley Buat Peminat Terhibur. Dah Macam Juru Make Up Pro Ni Ellie. Tak Com0t Langsung !!

Siapa tidak kenal nama penyanyi terkenal Dato’ Fazley Yaakob. Memiliki sifat penyayang lagi-lagi dengan anak-anaknya Payish, Piyash, Piyush dan Ellie, gelagat mereka anak beran4k pasti menjadi tumpuan. Memanjakan anak-anaknya dengan kasih sayang dan melayan dengan penuh kelembutan, hubungan mereka sangat rapat.

Namun yang paling manja pastilah si bongsu, Ellie. Ellie yang comel ini sering mengundang perasaan ger4m peminat dengan kecomelannya itu. Berbagai-bagai telatah manja dan comel Ellie dikongsikan Dato’ Fazley di akaun Instagramnya.

Suka memerhati ibunya make up, Ellie selalu membuat gaya-gaya sedang bersolek yang mencuit hati. Jika terdahulu, Ellie membuat tutorial make up gh4ib, kali ini wajah bapanya jadi ‘m4ngsa’ makeup Ellie dengan sokongan dari ibunya Azreen yang menyediakan semua barang kosmetik yang diperlukan.

Menerusi akaun Instagram, Dato’ Fazley telah berkongsikan satu video yang menunjukkan dirinya disolek oleh anaknya Ellie. Sesi makeup mereka ini buat peminat ketawa dengan gelagat Ellie yang sangat comel ala-ala MUA profesional itu. Alahai Ellie habis muka Dida dikerjakannya.

Jom tonton video di bawah :

Rata-rata netizen terhibur dengan telatah Ellie ini. Antara komen-komen mereka :

” Siap baca label kat bawah tu.. Eh salah ni.. So cute!!.. “

” Adoii sak1t perut gelak. Dengan berus tercab0tnya.. “

” Last tu. Kikiki.. Siap rem0ve lipstick guna jari kel1ngking. Macam dah pro sangat.. “

” Comel suaranya manja. Pandai dia buh lipstick. Lap dengan jari… “

” Hahahaha comeeeell tolong bukak.. Tolong tutup hahahahaha.. “

” Cute makeup artist ni. Boleh pulak mintak tolong bukak pastu salah warna.. “

” Cutenya.. Pandai makeup dida. Tak com0t.. “

Comel sungguh gaya Ellie buat make up tut0rial ini. Dida dengan muka pasr4h melayan si comel yang ada bakat terpend4m ni. Dengan suara manja dan sering tersil4p warna lagi buat peminat terhibur melihat Ellie. Kami di Berita Kopak berharap agar Ellie membesar dengan sihat dan gembira di samping keluarga tersayang.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Dato’ Fazley Yaakob

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..