” Serius muka macam Shariq, beza warna mata je.. ” – Netizen

Video Dan Gambar Terkini Anak Farah Nabilah, Andre Omar Yang Comel. Ramai Peminat Nampak Sama Seperti Anak Emma Maembong, Shariq Gabriel. Macam Kembar !!

Farah Nabilah umum diketahui sudahpun dikurniakan seorang anak lelaki pada 22 Oktober tahun lalu. Memilih nama Andre Omar untuk zuriat sulungnya ini, Andre kini sudahpun berusia 3 bulan. Perkembangan Andre juga turut dikongsikan Farah di Instagram yang dibukakan khas untuk Andre.

Menerusi akaun Instagram Andre Omar, telah dikongsikan gambar dan video Andre yang sudah pandai meniarap. Dimuatnaik dengan 2 posting yang beras1ngan, wajah Andre pastinya menjadi perhatian peminat. Farah ada bercerita di akaun sosialnya, ibu dan ayahnya mencuk0r sehingga licin rambut Andre minggu lalu.

Wajah Andre yang sudah bot4k itu tetap terlihat comel. Seperti yang kita ketahui, mencuk0r rambut bayi sepenuhnya adalah sunnah yang dianjurkan dalam agama Islam. Sunat untuk ibu bapa menimbang rambut yang dicukur dan dikira mengikut harga emas atau perak.

Hasil nilaiannya boleh disedekahkan kepada fak1r miskin mengikut kemampuan bagi mereka yang mampu. Melihat gelagat Andre yang sudah lig4t meniarap ini, ianya mengikut perkembangan bayi yang normal. Wajah Andre yang mewarisi wajah cantik dan tampan ibubapanya juga sering mendapat pujian peminat.

Jom baca perkongsian di bawah :

Gelagat Andre yang sudah pandai mengangkat kepala dan meniarap ini menarik perhatian ramai peminat. Sekilas pandang, wajah Andre nampak iras dengan anak Emma, Shariq. Antara komen-komen peminat :

” Sekali pandang macam muka anak Emma Maembong pun ada, beza warna mata je. Serius muka macam Shariq.. “

” Muka Andre macam hampir sama dengan Shariq la. So cute dengan mata bulatnya tu, ger4m nanny tengok.. “

” Andre always cute, Andre ni buat aunty nak beranak lagi laaa. Handsomenya macam kembar Shariq Gabriel.. “

” Cute la bud4k b0tak ni, bila la acik boleh jumpa. haah, igtkan anak Emma tgok nama ig eh anak farah nabila rupanya.. “

” So str0ng baby dah boleh angkat kepala, da mcm iras ank Emma Maemb0ng. So cute baby, comel sangat sangat la dia.. “

” Suka sgt2 tngok mata die n face look like mumy die.. soo nice n hensem boy u andre.. smg sihat dn di lindungi Allah sekluarga.. “

” Mcm anak omputih, iras betul dengan muka Shariq anak Emma bila buat mata bulat dan b0tak macam ni. Comel sangat macam kembar.. “

Memang nampak hampir sama wajah Andre dan Shariq kan. Namun ini biasa untuk bayi di usia mereka nampak sama dan ianya akan berubah dari semasa ke semasa. Apa pun, semoga Andre membesar dengan sihat selalu dan menjadi anak yang soleh untuk kedua ibu bapa.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Andre Omar, IG Farah Nabilah

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..