” Comel je Alisa ini. Ger4m pulak kita tengok pipi dia itu.. ” – Netizen

Gambar Terkini Gaya Alisa Aisyah Yang Meni4rap Sambil Menongkat Kedua Pipinya Cur1 Tumpuan Peminat. Alahai Alisa, Tak Pernah Tak Comel !!

Anak perempuan kepada pasangan selebriti Hairul Azreen dan Hanis Zalikha iaitu Alisa Aisyah satu nama yang tidak perlu diperkenalkan lagi apatah lagi selepas menang anugerah Si Cilik Meletop. Alisa sering menjadi tumpuan ramai setiap kali gambar dan videonya dimuatnaik di laman Instagram.

Meninjau ke laman Instagram milik Alisa, telah dikongsikan sekeping gambar Alisa yang sedang meni4rap sambil memic1t kedua bel4h pipinya yang temb4m dengan menggunakan kedua bel4h tangannya yang gebu dan m0ntel.

Gaya Alisa yang mengenakan baju berwarna pink lembut bergambar minnie m0use dengan seluar warna yang sama bercorak polkadot kelihatan sangat comel sekali. Ramai yang memuji wajah comel Alisa terutama matanya yang bulat serta bulu matanya yang lent1k dan lebat persis seperti anak patung.

Perkongsian tersebut telah mendapat ribuan tanda suka dan ratusan komen daripada peminat. Ramai yang ger4m melihat gelagat dan telatah Alisa yang sentiasa mencu1t hati sehingga mendapat pelbagai reaksi daripada peminat setianya.

Jom baca perkongsian di bawah :

Meninjau ke ruangan komen, rata-rata pengikut Alisa berasa terh1bur melihat gaya Alisa tersebut. Ada juga di antara mereka yang bertanya Alisa samada Alisa berasa b0san kerana tiada kawan untuk bermain. Memandangkan abangnya Yusuf tidak dapat menemani Alisa kerana Yusuf mengikuti kelas 0nline. Antara komen-komen yang dit1nggalkan:

” Alisya dok pikir smbil pegang pipi p4u agaknya la bila pkp nk hbis ni.. pipi makin pau dh ni.. tp ┬átak pe la p4u mcm mana Pun org ttp syg.. “

” MasyaAllah so cute.. Alisa b0san ke tu?.. B0ring la tu.. abg tak de.. nk ajak main.. haha.. Tak pernah tak comel, cute sangat awak ni.. “

” Ger4m dgn diri sendiri ke tue.. Mesti str3ss sebab tak de kawan nak main bila abang ada kelas 0nline.. But still you look cute, Alisa.. “

” Hari -hari mesti tunggu nak tgk dia comey sangat .. tgh pikir nak masak apa erk tengahhri nanti.. Aloo pegang pipi tengah str3ss kenapa temb4m sngt ke tu alisa.. “

” Ee comel je alisa nie.. Tgh tggu abang hbs online class ke tu.. Aduh comelnya pic1t2 pipi tu hahaha.. eh ger4m pulak kita tgk pipi dia tu.. “

” Aloloo.. Buat ape tu.. Aihhh mata dia tu bulat sungguh na.. Tongkat pipi ke tu.. ermm.. Selain str3ss kls 0nline, aku juga str3ss dgn kcomelan dia ni.. “

Ger4mnya tengok aks1 Alisa yang sangat comel ini. Bukan saja comel tapi Alisa ini juga pandai bergaya. Semoga Alisa menjadi anak yang solehah, yang menjaga akhlak, yang membahagiakan ibu bapa dan juga menjadi anak yang membanggakan ibu bapa.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Thealisaaisyah. Hairul Azreen

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang C0PY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..