Connect with us

Artis / Selebriti

” Senyuman dia cair weh, boleh buat orang ang4u.. ” – Netizen

Anzalna Nasir Kongsi Video Terbaru Anak Keduanya, Mohamad Emirhan Buat Peminat Ger4m. Alololo Manisnya Senyuman Emirhan, Patutlah Mommy Sayang Nak T1nggal. Handsome Boy Sangat !!

Jelitawan yang juga merupakan pelakon dan model, Anzalna Nasir masih antara selebriti wanita yang perkembangannya sentiasa diikuti oleh ramai peminat. Pada bulan Mei yang lalu, Anzalna dikurniakan seorang lagi anak lelaki yang diberi nama Mohamad Emirhan.

Baru-baru ini, Anzalna ada berkongsikan gambar terbaru Emirhan ketika mereka sekeluarga bercuti di Desaru, Johor Bahru. Wajah Emirhan yang persis anak Turki itu membuatkan ramai peminat yang teruja melihat kecomelannya.

Meninjau entry terbaru Anzalna di Instagramnya, telah dimuatnaik satu video yang memaparkan telatah Emirhan ketika berada di rumah. Emirhan yang sedang meniarap di atas katil memberikan senyuman yang sangat cute.

Kata Anzalna, senyuman Emirhan inilah yang membuatkan dia tidak boleh keluar bekerja dan rasa ingin duduk bersama Emirhan sahaja di rumah. Siapa tidak cair dengan senyuman handsome boy ini, sudah ada iras-iras abangnya, Eidrees.

Jom tonton video di bawah :

Baru beberapa jam dikongsikan, video ini telahpun meraih hampir 30 ribu likes daripada peminat. Antara komen-komen peminat :

” Alolo boy, you’re charming. Ger4mnya tunggu sat lagi mommy dee datang g0mol. Tak tenteram nak mop lantai tengok chubby boy ni.. “

” Comel sangat ni kenapa, handsome boy lah Emirhan. Ni kalau beran4k tiap tiap tahun pun tak ape sebab comel sangat anak-anak semua.. “

” Masya Allah cutenya Emirhan. Sejuk mata memandang, senyuman dia ca1r weh. Terkenan baby turki dah Emirhan ni.. “

” Alahai comelnya, kecil kecil dah nampak handsome tu. Ee ger4mlah tengok dia senyum mengg0da macam tu.. “

” Exactlyyyy Nak duduk hadap pipi geboo dia jeeee rasaa all day long. Comel dah macam iras Eidrees.. “

” Comel anak anzalna n hanif. Semoga membesar dgn sihat Dan jadi ank kebanggaan keluarga. Mirip sangat dengan abang dia.. “

” Handsome betul lah baby boy ni, senyum dia boleh buat orang ang4u seriously. Segak sungguh la dia ni.. “

Segak-segak semua anak-anak lelaki Anzalna ni, tentu meningkat remaja nanti ramai peminatnya. Senyuman Emirhan yang mendamaikan hati, gebu sangat si comel ini. Semoga Emirhan membesar dengan sihat selalu.

Silakan SHARE.

Sumber : IG Anzalna Nasir

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright © Berita Kopak

##FREAKOUT