” Alahai, si adik tenung je abang tak kelip-kelip.. ” – Netizen

Video Gelagat Anak Elfira Loy, Rayyan Menjaga Adiknya, Aria Raih Perhatian Ramai. Comel Sangat Aria Memandang Si Abang, Tak Berkelip Mata Dia. Nampak Behave Sangat !!

Muhammad Rayyan Khalaf dan Nur Aria Mikayla merupakan permata hati Elfira Loy dan suaminya, Muhammad Faris. Kehidupan Elfira kini bertambah bahagia dan sempurna apabila lengkap dikurniakan sepasang cahaya mata.

Meninjau ke akaun Instagram, video terbaru Rayyan dan Aria telah dikongsikan. Video yang berdurasi hampir 1 minit ini memaparkan Rayyan berbaring bersama adiknya. Wah, Rayyan nampak seperti sudah pandai menjaga adik.

Apa yang membuatkan netizen ger4m melihat video ini ialah gelagat Aria yang memandang abangnya tanpa berkelip mata. Aria langsung tidak memandang ke arah lain dan hanya memandang wajah abangnya.

Sekadar info, Rayyan dilahirkan pada 1 Oktober 2019, manakala si adik Aria pula dilahirkan pada 10 Mei 2022. Sehingga artikel ini ditulis, perkongsian video ini telah menerima lebih daripada 30 tibu tanda suka.

Jom tonton video di bawah :

Ramai yang ger4m melihat gelagat dua adik beradik ini. Antara komen-komen yang diberikan oleh netizen :

” Anak nie kalau duduk dengan orang nenek, kakak , abang , aunty dan uncle kita baik je diaorang goodboy goodgirl bila duduk dengan kita ada je chinkgy.. “

” MasyaAllah soooooo cuteee.. adik dia tak tido pon, duk pandang2 muka abang dia. Eeee, ger4mm tgk.. “

” Yg adik tu pon pandang tak lepas je abang dia.. Too cute la dua beradik nie.. Semoga membesar jadi anak yg soleh dan solehah, penyejuk mata dan hati mommy, family n semua.. “

” Mashaallah nampak pandai jaga adik.. Both of them are so cute and adorable.. behave nyaa adik tuuu.. Alahaii si adik tenung je abg tak kelip-kelip.. “

” Eeee ger4m, My daughter kalau baby menang1s dia mengam0k dan menang1s sekali.. Adikkk nk sgt berckp dgn abg gayanya tu.. “

” Comelnya dua ketul ni.. Cemboy la anak teruna si el nie .. MasyaAllah. Comelnya semoga sentiasa bawah lindungaNya selalu ye sayang.. “

” Masya’allah So so cute nya both of your children.. tak tahu lah nape ger4m sangat dengan anak2 el ni. Too cute.. “

Momen-momen anak sebegini sangat sesuai dirakam kerana ia akan menjadi kenangan apabila mereka dewasa kelak. Semoga Rayyan dan Aria membesar dengan sihat dan menjadi anak yang soleh serta solehah.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Elfira Loy

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..