” Selamat hari lahir saudaraku, Zizan Razak.. ” – Jozlynn

Video Ucapan Selamat Hari Lahir Daripada Keluarga Johan Buat Zizan Razak, Namun Bacaan Doa Anak-Anak Johan Dan Gelag4t Moleiq Cur1 Perhatian Ramai. Comel Sangat !!

Hari ini, 15 April 2020, maka genaplah umur  Zizan Razak yang ke 36 tahun. Zizan atau nama penuhnya, Mohd Razizan Abdul Razak merupakan seorang pelawak yang bakatnya dicungkil Raja Lawak musim pertama, malahan ketika awal kemunculannya, dia dipanggil sebagai Zizan Raja Lawak.

Semua sedia maklum bahawa Johan dengan Zizan ni merupakan rakan baik dan mereka sangat rapat umpama adik-beradik. Walaupun sibuk dengan kerjaya masing-masing, mereka tetap mengambil berat antara satu sama lain. Mula kerjaya di Gelanggang Raja Lawak, mulakan kerjaya dengan nama Jozan dan dua-dua boleh katakan berjaya menempah nama dalam dunia hiburan.

Gandingan mereka yang cukup menjadi menerusi singkatan Jozan membuatkan keduanya mengecap tahap populariti yang cukup membanggakan. Malah hingga kini nama mereka sering menjadi perhatian dunia hiburan kerana bakat mereka sangat lain dari yang lain kerana hasil lawak mereka sering membuat penonton tidak kering gusi.

Menerusi perkongsian terbaru di akaun Instagram milik Johan dan Ozlyn telah memuat naik satu video yang memaparkan mereka bersama anak-anak merakamkan ucapan selamat hari lahir buat Zizan Razak. Paling terharu, bacaan doa oleh anak Johan dan gelag4t si kecil Moleiq turut mencur1 tumpuan netizen.

Ikuti perkongsian video itu di bawah :

Rata-rata netizen turut mengambil kesempatan mengucapkan selamat hari lahir buat Zizan dan turut terhibur dengan gelag4t Moleiq dalam video itu. Antara komen-komen tersebut adalah :

” Slmt Hari Lahir, smoga brjaya dunia akhirat.. “

” Happy Birthday abang Zizang.. “

” Hpy bdy n moga dlm rahmat Allah selalu.. “

” Yang bulat belakang tu rasa nak gig1t je haha, comel g1ler ger4m kita.. “

” Moleiq nak jugak bye bye time panjat kosi.. ” 

” Kita focus dekat molek dekat belakang tu. Part bye comel!  “

” Betul lah dalam gambar / video family mesti ada sorang kat belakang tengah busy buat kerja.. “

Alahai, comel jer ucapan keluarga ini sempena hari lahir Zizan Razak. Paling ger4m, gelag4t si kecil Moleiq itu. Apa-apa pun, kami dari Berita Kopak turut mengambil kesempatan untuk mengucapkan selamat lahir buat Zizan Razak yang ke 36 tahun, semoga Zizan sentiasa dimurahkan rezeki selalu dan cepat bertemu jodoh. Aamin.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Jozlynn, Zizan Razak by Berita Kopak

Aktikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..