” Eh, eh cantiknya Yong ik4t rambut, dah macam mummy dah muka Yong.. “- Netizen

Lisa Surihani K0ngsi Gambar Anak Perempuanya, Yahaira Leanne Membuat Cup Cake, Namun Ik4tan Rambut Yahaira Telah Mencur1 Perhatian Netizen. Cantik Lah Anak Dara Yusry  Ni !!

Untuk pengetahuan umum, terdahulu, pelakon Lisa Surihani dan pasangannya Yusry Abdul Halim tidak terlalu mended4hkan wajah anak-anak mereka di laman media s0sial. Setelah hampir 9 bulan umur anak pertama mereka lahir, baru lah foto anaknya itu didedahkan di laman media sosial untuk tontonan umum.

Kini dengan kehadiran dua orang cahaya mata iaitu Yahaira Leanne dan Yusof Leonne kehidupan pasangan ini penuh keceriaan. Pasangan ini juga kini kelihatan rajin berkongsi gambar dan video aktiviti anak-anak mereka yang makin membesar di akaun Instagram dan sering mendapat pujian daripada warganet kerana anak-anak mereka sangat comel.

Lisa dan Yusri telah mendirikan rumah tangga pada  23 Februari 2012 . Setelah 3 tahun berkahwin, baru pasangan ni dikurniakan cahaya mata pertama mereka pad tahun 2015, dan dua tahun selepas itu, sekali lagi, Lisa telah melahirkan zuri4t kedua. Yusri dan Lisa merupakan antara selebriti yang sering menjadi ikon sebagai ibu bapa yang terbaik dalam penjagaan anak mereka.

Menerusi perkongsian di Instagram, Lisa telah berkongsi beberapa gambar Yahaira Leanne, atau panggilan manja iaitu Yong sedang melakukan aktiviti membuat cup cake yang turut ditemani oleh adik lelaki, Leo. Malah ik4tan rambut Yong dalam gambar itu turut menjadi perhatian netizen kerana kelihatan begitu comel.

Ikuti perkongsian oleh Lisa di bawah :

(Kl1k butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya )

Rata-rata netizen begitu kagum dengan Yong yang begitu rajin menghasilkan cup cake dan turut memuji Yong dan adiknya kelihatan begitu comel. Antara k0men-k0men tersebut adalah:

” Comelnya rambut ik4t dua.. “

” Aktiviti bagus, membentuk kreativiti anak2 dan belajar masa.. “

” Yonggg hair is super cute !! “

” Comel Yong… Nti besar lg cun.. “

” Yong ni, makin besar makin cantik.. “

” Comelnyeee YL dengan rambut tuuu.. “

” Eh eh cantiknya Yong ik4t rambut, dah mcm mummy dah muka Yong.. “

Rajinnya Yahaira tolong ibu buat cup cake. Comel betul anak-anak Yusri dan Lisa ni, besar nanti mesti cantik seperti ibunya dan kacak seperti bapanya. Apa-apa pun, kami dari Berita Kopak berharap semoga Yahaira dan Yusof membesar dengan sihat dan menjadi anak yang solehah dan soleh buat kedua ibu bapa. Aamin.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Lisa Surihani by Berita Kopak

Aktikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..