” Sejuk per0t mak melahirkan, bertuah mak ayah dapat anak yang baik.. ” – Netizen

Video Syafie Naswip Membuat Kej0tan Kepada Kedua Ibubapanya Raih Pujian Ramai. W0w, Sweet Sangat Dengan Dekorasi Ala R0mantik. Beruntung Sungguh Kedua Ibubapa Syafie !!

Mohd Shafie Naswip atau lebih dikenali sebagai Syafie Naswip mula menceburi bidang lakonan pada usia belasan tahun. Filem pertama lakonannya ialah Mukhsin dan sejak dari itu dia banyak membintangi drama tempatan sehingga kini.

Menerusi akaun Instagram, Syafie telah berkongsi satu video yang memaparkan satu kej0tan istimewa buat kedua ibu bapanya. Syafie telah merancang segala perkara ini dengan menyediakan dekorasi indah di halaman rumah mereka.

Di awal video, dia telah menjemput kedua ibubapanya untuk menikmati makan malam dan juga BBQ. Ibu Syafie nampak begitu gembira dengan kej0tan yang diberikan dan kadangkala dilihat m4lu-m4lu apabila melihat anaknya merakamkan video.

Video yang berdurasi seminit ini telah mendapat lebih 84 ribu tontonan dan membuatkan ramai berasa terharu melihat layanan yang diberikan oleh Syafie kepada ibubapanya. Wah, sangat beruntung dan bertuah buat ibubapa Syafie memiliki anak yang begitu baik.

Jom tonton video di bawah :

Kebanyakan netizen memuji sikap baik Syafie yang membahagiakan kedua ibubapanya. Antara komen-komen yang diberikan oleh mereka :

” Ad0h syafienaswip bertuahnya parents you what a good boy. bagus jaga mak shurga buat adek. bestye adikku .. g0lek g0lek aww .. “

Beautiful family MasyaAllahula Quataillabillah. Syukur Alhamdullilah. Suka tgk , bahagiakan ur parents. Keberkatan dan doa mereka untuk kita tiada hijab. You’re a very good son.. “

” Sejuk perut mak ayah.. seorg anak yg pandai menjaga hati dan selalu memberi kebahagiaan pd kedua ibubapa.. beruntung sgt.. “

” So sweet ayie.. Momen terindah ni. Bahagianya membahagiakan ibubapa…nanti carilah pasangan yg boleh menerima kedua ibubapa mertua mcm ibubapa sendiri insyallah bertambah2 bahagianya.. “

” Jang4n kau berubah sampai bila2 dek… walau kau dah berkahwin sekali pun.. Allah mashaallah.. seronok makcik tgok family ni.. “

” Sejuk per0t mak melahirkn bertuah mak ayah dpt ank yg baik spti syafienaswip semoga dlm lindungan Allah swt Aamiinn Aamiinn ya Allah.. “

” Best nye dgn ibu ayah dik… akak terasa rindu yg menebal… seorang ank yg dia sering membahagiakn ke.dua ibu ayah.. Wah, siap ada lampu kelip².. dah mcm nak sambut raya.. “

Sikap seperti Syafie ini sememangnya harus dipuji. Seorang anak yang baik pastinya akan sentiasa membahagiakan kedua ibubapa. Diharap sikap Syafie terhadap ibubapanya tetap tidak akan berubah walaupun sudah berkahwin atau berkeluarga suatu hari nanti.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Syafie Naswip

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..