” Nak gelak, gelak lah. Mata jangan hil4ng Rafael 0iii. Comel laa.. ” – Netizen

Mawar Rashid Kongsi Video Anaknya, Raden Muhammad Rafael Ketawa Terbah4k-Bah4k Melihat Gelagat Abangnya, Raden Ahmad Rayyan. Amboi Bukan Main Gelak Rafael, Terhibur Sungguh Yer !!

Mawar Rashid seorang selebriti dan juga ibu muda kepada dua orang cahaya mata Raden Rafael dan Raden Seri Rossabella Cinta. Mawar juga mempunyai dua orang anak tiri iaitu Raden Ahmad Rayyan dan Raden Seri Raysaa Chanela. Walaupun tidak melahirkan mereka, Mawar sangat menyayangi mereka berdua seperti anak sendiri.

Hasil tinjauan di akaun Instagram Mawar, gambar dan video telah dimuatnaik yang memaparkan gelagat Raden Rafael yang sedang duduk di atas katil. Penuh sticker yang diletakkan di muka comel Rafael. Gaya Rafael yang ketawa terbah4k-bah4k juga menjadi perhatian.

Dengan rambut ik4t t0cang dan berbaju biru, Rafael kelihatan begitu comel. Bibirnya yang pink lebih menyerlahkan senyuman manisnya. Sekali senyum muka serupa seperti mummynya. Sejak hadirnya Cinta dalam keluarga mereka, Raden Rafael kini sudah bergelar seorang abang.

Rafael yang berada dalam bilik ditemani oleh abangnya, Rayyan. Rayyan juga suka dan pandai melayan karen4h adiknya. Rafael ketawa terbahak-bahak apabila melihat telatah abangnya yang mengus1k dan bergurau dengannya. Pandai abang Rayyan mengambil hati adik yer.

Jom ikuti perkongsian gambar dan video di bawah :

( Kl1k butang KANAN > untuk menonton video seterusnya.. )

Ketawa Rafael memang meriuhkan suasana bilik. Semakin besar, wajah Rafael saling tidak tump4h seperti wajah mummy. Antara komen-komen yang dit1nggalkan:

” Comelnya.. macam muka mawar la.. sweet je rafael ni.. moga jadi anak yang baik dan boleh membal4s jasa kedua ibu bapa.. “

” Raden ch1nese look.. Alolo comel nya.. omei nyaaa awk Rafael.. merahnye bibir Rafael.. Omeyyy abg Rafael.. “

” Rafael comeyyy ngak bisa dibend0nggg.. eee ger4mm je.. Ya Allah comeyy nyerrr.. Best dengar dia gelak.. “

” Aunty yg seng1h tgk Rafael gelak.. Comelnya kak.. Naper comel sgt ni.. Rafael so cute lah.. Nk gelak2 laa mata jgn hil4ng rafael 0iii.. Comel laaaa.. “

” Cheeky boy.. His smile.. Bisi ditu ga dk neh hm.. ingatkan filter la tadi hahah.. Gelak sakan Rafael.. Comell.. So adorable.. hahah kelakar bnar bud4k ni.. “

” Eh.. macam muka umar pulak rafael ni.. So kiut laaa baby rafaell ni.. Baby so handsomee.. Alaaa syayangnya handsome boy ni.. “

” So cute mata mak dia sgt.. so cute plus handsome boy lah raden rafael ni.. Eee bila lah dapat jumpa rafael ni.. “

Selain senyuman yang sama seperti mummy, mata sep3t Rafael juga menjadi perhatian peminat. Ketika sedang ketawa, matanya pun turut ‘tersenyum’ sekali. Apa-apa pun semoga Raden Rafael membesar dengan sihat dan menjadi anak yang bergjasa kepada ibubapa apabila dewasa nanti.

Silakan SHARE..

Sumber : mawarashid

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan.