” Pertama kali aku tengok g4ngster rambut bel4h tengah, kelakar kot.. ” – Netizen

PU Azman Kongsi Sedutan Pendek Pertama Kali Melakonkan Watak Sebagai ‘G4ngster’ Buat Ramai Yang Terhibur. Amboi Cik Man Habis Gar4ng Sangat Lah Tu Yer, Haha !!

Siapa tidak mengenali akan pendakwah bebas iaitu PU Azman. Penyampaian dakwahnya sering kali diselitkan dengan kelakar yang bersahaja membuatkan ramai yang terhibur dan terhibur. Dia juga antara pendakwah yang mempunyai peminat-peminatnya yang tersendiri di laman media sosial.

Meninjau di akaun Instagram PU Azman, telah berkongsi satu sedutan video pendek yang memaparkan dirinya melakonkan watak sebagai seorang ‘g4ngster’ .  Dalam video itu dia telah diiringi oleh beberapa k0nconya menerj4h seseorang dengan wajah yang begitu serius.

Ujar PU Azman pada postingnya itu, dia mengakui bahawa sangat menyamp4h apabila menonton hasil lakonannya dalam karya tersebut. Perkongsian video oleh PU Azman itu telah mendapat ribuan tanda suka dan komen daripada warga netizen.

Untuk pengetahuan, sebelum ini, PU Azman telah berjaya menambat hati para penonton akan hasil lakonannya menerusi drama bersiri ‘ Pujaan Hati Kanda’ dan ‘ Sweet Dreams’. Hasil lakonan PU Azman dalam dua drama bersiri tersebut mendapat pujian ramai kerana dikatakan berjaya menggalas watak dengan baik.

Tonton perkongsian video pendek itu di bawah ini :

Di ruangan komen, ramai yang terhibur menonton perkongsian video oleh PU Azman itu. Malah ada yang meny4kat akan penampilan PU Azman dalam sedutan video tersebut. Antara komen-komen warga netizen adalah :

” Masa opening scene Che Man tgh jalan tu ingat nak g tempat ceramah, tak sangka Che Man pergi cek1k orang, haha.. “

” Haha lagi menyamp4h bila tahu, g4ngster ni ada kucing putih, haha Cik Man jadi orang jah4t pun saya tak kan tak0t, lagi gel4k adalah wlpun muka tu serius.. “

” Elleh Cik Man, ingat buat muka centu gar4ng lah tu. Tak pernah tak kelakar lah Cik Man ni, suka betul buat orang terhibur.. “

” S0rry saya memang kena ketawa, aduh4i ni g4ngster apanya, rambut kena lah pac4k ke, ni bel4h tengah kot, nampak macam mat bunga da.. “

” Tak tahu nk bagi reaksi apa lah Cik Man oi, tep0k dahi saya tengok ni, muka memang tak boleh pegang watak g4ngster, sebab semula jadi nampk mcm penceramah agama.. “

” Hahaha even watak macam tu, tapi bila tengok tetap nak gelak, bereb0t kerusi rupanya Cik Man, ad0h4ii.. “

” Muka jambu tapi ada hati nak b4nt4i orang, part tep0k pipi alahai, bergeg4r per0t saya ketawa, lagi-lagi tengok Cik Man buat muka serius.. “

Amboi ustaz, boleh tahan gar4ng yer, tapi kelakar pulak bila baca komen-komen darippada warga netizen. Apa-apa pun, kami dari Berita Kopak berharap semoga ustaz akan terus memperkembangkan bakat yang ada dan berjaya dalam apa jua bidang yang diceburi.

Silakan SHARE..

Sumber : IG PU Azman

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copright akan dikenakan..