” Segak aih Che Ta, nampak 10 tahun lebih muda.. ” – Netizen

Kongsi Gambar Keluar Dating Dengan Zain Saidin, Wajah Rozita Che Wan Tanpa Memakai Bulu Mata P4lsu Raih Perhatian Peminat. Wah Lagi Cantik, Nampak Lebih Muda Che Ta, Natural Beauty !! 

Baru sahaja menyambut ulangtahun perkahwinan mereka yang ke 7, Rozita Che Wan dan Zain Saidin semakin bahagia dengan rumahtangga mereka. Seperti tahun lalu, untuk sambutan anniversary mereka tahun ini, Che Ta memilih untuk bersanding dengan tema baju songket.

Hasil tinjauan kami di Instagram Che Ta, telah dikongsikan gambarnya bersama Zain dengan kapsyen tertulis ‘dating‘. Che Ta yang mengenakan baju dan tudung berwarna kuning cair hanya menyolek nipis wajahnya, tidak seperti kebiasaan.

Che Ta sememangnya dikenali dengan trademark bulu mata p4lsu tebalnya dan setiap kali wajahnya diambil, bulu matanya itu antara daya penar1k. Sering tampil bergaya, fesyen yang digayakan Che Ta yang up to date kerapkali mencur1 perhatian peminat.

Walaupun Che Ta sudahpun berusia lewat 40-an, wajahnya masih cantik dan jelita. Jurang perbezaan umur antara Che Ta dan Zain juga tidak nampak ketara kerana kedua-duanya nampak seperti sebaya. Bagai pinang dibel4h dua, Che Ta dan Zain antara pasangan romantis yang sering disebut peminat.

Jom baca perkongsian di bawah :

Antara perkongsian Che Ta yang lain yang menampakkan wajahnya itu :

Wajah Che Ta tanpa bulu mata p4lsunya menarik perhatian peminat. Ramai yang memuji dan suka melihat Che Ta dalam gaya solekan begini. Antara komen-komen mereka :

” Apa rahsia ni sis, awet muda sungguh. sy ni yang 30an pn muka dah berked0t.. cantik nyer Che Ta.. Cik ta lg lawa tak pakai bulu mata. Anugerah Allah yg asli mmg dah cantik aminn.. “

” Segak aihhh cheta. cantik sungguh tak pakai bulu mata p4lsu. Natural beauty.. Che Ta tak pkai blu mata p4lsu lagi nampak muda.. Lagi cantik ni tak pakai eye lashes.. “

” Cheta cantik tak pakai bulu mata. Cikta makeup macam ni lagi sweet, makin muda.. Tanpa bulu mata p4lsu, che ta nmpk 10 thn lebih muda.. “

” Camni laaa baru natural dan nmpk muda. Takyahlaa sus4h-sus4h nk lekat bulu mata tu. simple is beautiful. betoiiiii chek tak t1pu tauuuuu. ikhlas bak hang.. “

” Tak pakai bulu mata lagi cantik. maklum Che ta memang cantik naturally. Makin muda nampak, dua-dua pun segak.. “

” Cantik ter0k, terpesona sungguh tengok Che Ta. Natural beauty Che Ta ni. Takyah bulu mata p4lsu pun jelita semulajadi.. “

” Mana piii bulu mata, kita prefer cikta, she’s without her eyelashes… she’s looked younger and more gorgeously.. ”

Memang nampak lain wajah Che Ta tanpa bulu mata p4lsu, lebih fresh dan muda wajahnya itu. Solekan nipis pun tetap terserlah wajah ayu Che Ta itu. Apa pun, semoga Che Ta dan Zain sentiasa bahagia dan gembira bersama anak-anak tersayang.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Rozita Che Wan

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..