” Sedapnya suara. So adorable.. “

Alif Satar Kongsi Video Anaknya, Alisha Anugerah Bernyanyi Telah Mendapat Pujian Daripada Netizen. Wahh.. Sedap Betul Suara Alisha !!

Alif Satar, dahulunya dikenali menerusi dalam bidang nyanyian, malah lagu yang sering menjadi ingatan peminatnya ialah ‘Lelaki Seperti Aku’ . Selain menyanyi, Alif juga merupakan seorang pelakon dan pengacara. Alif bermula berlakon pada usia 14 tahun di dalam produksi West End London.

Sewaktu Alif berusia 16 tahun, Alif telah menyertai pertandingan rancangan realiti TV One in a Million musim pertama. Malah, Alif telah berjaya meraih tempat ketiga dalam pertandingan tersebut. Mungkin dahulunya bakat yang ditampilkan oleh Alif tidak dilihat, siapa sangka kini dia antara selebriti yang berjaya dalam kariernya.

Pada 15 September 2014, Alif telah menamatkan zaman bujang bersama wanita pilihan hatinya yang juga pengurusnya, Sha Dila Halid yang usianya 6 tahun lebih tua daripada Alif. Dari perkahwinan tersebut, mereka dikurniakan tiga orang cahaya mata iaitu dua orang perempuan dan seorang lelaki.

Menerusi perkongsian di Instagram, Alif telah berkongsi satu video yang merakamkan gelagat anak sulungnya, Alisha sedang bernyanyi. Nyanyian Alisha itu telah mendapat pujian netizen kerana penyampainya sangat bagus dan kelihatan Alisha penuh berkeyakinan menyampaikan lagu tersebut.

Rata-rata netizen turut terhibur dan memuji nyanyian Alisha sangat bagus. Antara komen-komen tersebut :

” HAHAHAHAHHAHAHAHAHA budak ni boleh tahannn ehh dia.. “

” Photostat Ayah betul lah awak ni.. “

” Sedapnya suara .. So adorable! “

” Dah nampak ni pewaris legasi pak dia.. “

” Oh my goodness. So are so cute. Tergelak aunty tgk u sing, while comprehending to Alif’s post and hashtags.. “

” Sama dgn paK dia.. “

” This is super cute. Hahaha power ni bro ada dar4h seni daddy ! “

” Ahahaha comel je dia nyanyi konfiden.. “

Wah sedap betul suara anak sulung Alif ni, malah gayanya seperti ayahnya juga. Bijak !! Apa-apa pun, kami daripada Berita Kopak mendoakan semoga Alisha menjadi anak yang solehah kepada kedua ibu bapanya dan membesar dengan sihat selalu. Amin.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Alif Satar by Berita Kopak

Aktikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..