” Tanya Datin Eina Azman sebab haritu nampak dia shoping borong habis.. “

” Sampai 6 troli penuh semua dalam tu.. Kesi4n tak pikir orang lain.. ” – Respon Datin Eina Azman Dikatakan Membeli Borong Dan Mementingkan Diri Sendiri. Power Sungguh, Terkedu Beb !!

Sikap pemurah dan baik hati wanita cantik ini sering menjadi bualan dan dipuji ramai. Datin Eina Azman atau nama sebenarnya Ainur Syakina binti Azman merupakan anak kelahiran Temerloh Pahang. Beliau sememangnya seorang yang lemah lembut dan punya sikap prihatin yang tinggi.

Sering membantu insan-insan lain yang kurang berkemampuan, Datin Eina menjadi inspirasi ramai artis lain untuk turut sama mengikuti inisiatif beliau ini. Bergelar isteri kepada Datuk Paduka Kaiser Gurmeet Harden, beliau memilih untuk mengakhiri zaman bujangnya dikala usianya baru sahaja menjangkau 19 tahun.

Perkahwinannya yang serba mewah pada waktu itu menjadi bualan ramai. Kini Datin Eina bahagia dengan kehidupannya yang penuh dengan kasih sayang. Dikurniakan sepasang kembar diberi nama Arianna Aubrey dan Karl Kareef, kehidupannya kini terlihat cukup sempurna.

Menerusi akaun Instagram, Datin Eina Azman telah berkongsikan satu screensho0t ruangan komen yang mengaitkan namanya tentang pembelian pan1k oleh seorang netizen. Tindakan netizen ini membuatkan Datin Eina terpanggil untuk memberi respon dan penjelasan lebih jelas.

Jom baca perkongsian di bawah :

Rata-rata netizen turut tidak berpuas hati dengan sikap insan ini. Antara komen-komen netizen :

” Ada penyak1t hati tu, apapun thank you sebab selalu bantu orang-orang yang memerlukan.. “

” You tau tak DP eina ni suka membeli dan sedekah pada orang ? Tapi dia tak menunjuk-nunjuk. Dekat i pun dia bagi sampai 7 bungkus biskut pinpong. Jangan la menud0h, berd0sa.. “

” Penyak1t bus0k hati ada je nak cari salah orang, nak judge orang ! Just ignore this kind of people.. “

” God bless u. Thats why cant judge by its cover kan.. “

” Typical penyak1t hati… Just ignore people like that. Unfortunately, they’ve a black heart.. “

” Macamni lah babe.. Yang baik orang tak nampak.. Yang bur0k kita dijaja-jaja.. Yang penting kita sor0k je kebaikkan.. InsyaAllah.. Allah tahu niat kita.. “

” Dia tak penah folo datin tu. Sebelum ni pon datin memang akan beli barang dapur banyak. Bukan time ni je.. “

” Sis, agaknya kena tulis then tampal kat dahi bagi tahu saya beli untuk family yang ramai, 3 rumah ya. Harap maklum.. “

Bersab4rla Datin Eina. Lumrah mulut yang melihat tidak tahu cerita sebenar lalu diwar-warkan. Mungkin si dia tidak sepenuhnya mengikuti perkembangan Datin Eina. Moga si dia akan lebih menyelidik sebelum mengatakan apa-apa di kemudian hari.

Kami di Berita Kopak mendoakan semoga Datin Eina akan terus diberi kemampuan untuk membantu insan-insan yang memerlukan bantuan. Aamin..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Eina Azman by Berita Kopak

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..