Connect with us

Artis / Selebriti

” Sedap suara, ker0t dahi kening macam Stacy juga. Feel tu sampai.. ” – Netizen

Video Gelagat Anak Stacy Anam, Eshaal Menyanyikan Lagu Marsha, Cinta Cur1 Perhatian Warganet. Amboi Part Tarik Tu Sebijik Macam Mummy Lah, Sedap Suara Eshaal. Mulut Com0t Pun Maintain Comel Menyanyi !!

Selepas meraih kemenangan di tempat kedua dan Persembahan Terbaik pada Anugerah Juara Lagu 36 (AJL 36) baru-baru ini, lagu Cinta nyanyian penyanyi Marsha Milan masih menjadi antara pilihan pendengar sehingga ke hari ini.

Menerusi video yang dikongsikan di akaun Instagram fans Stacy yang memaparkan gelagat anak Stacy dan Akim iaitu Eshaal sedang menyanyikan lagu Cinta. Apa yang menariknya, mulutnya com0t dengan coklat.

Di mana tumpahnya kuah jika tidak ke nasi, begitu yang boleh menggambarkan bakat nyanyian yang dimiliki oleh anak pasangan ini. Perkongsian video nyanyian spontan oleh Eshaal itu telah mencur1 perhatian warganet.

Rata-ratanya memuji suara Eshaal dalam video tersebut sangat sedap didengari. Malah ada yang menyatakan kanak-kanak kecil ini memiliki aura seperti ibunya. Sehingga kini video Eshaal menyanyi mendapat lebih 1300 tanda suka sejak ia dimuatnaik ke Instagram.

Jom tonton video di bawah ini :

Di ruangan komen, selain memuji suara Eshaal, ramai yang terhibur melihat aksinya ketika menyanyi. Antara komen-komen menarik adalah :

” Sedapnya suara Eshaal, ker0t dahi kening macam Stacy juga, feel tu sampai. Kali ni comel, dengan mulut c0mot, hehe.. “

Β ” Amboii part tarik tu sebiji macam mummy dia lah. Eshaal ni nanti besar mesti berbakat dalam bidang nyanyian.. “

” Wowww ni Stacy junior. Hahahaa comel lah Eshaal sambil makan pun sempat lagi layan lagu cinta ye sayang.. “

” Tq Baby. Terngiang2 your singing that night was hoping could get a longer version fm u, lovee you Eshaal. “

” Comelnya dia, menyanyi siap buat gaya tu paling tak tahan. Sedap pulak tu suara dia menyanyi, memang berbakat.. “

Β ” Uihhh nak tinggi suara macam ddy mmy dia ohhh. Dapat bayangkan nantiΒ  Eshaal dah besar sama-sama nyanyi dengan daddy dan mama.. “

” Kali ni tidak sh4king mcm malam AJL tu hari la shal, hahahaha. Dia pun tak berhenti nyanyi lagu cinta, alahai comel.. “

Alahai comel lah si kecil ni, walau pun mulut c0mot, maintain je menyanyi sedap. Betul-betul Stacy junior ni. Apa-apa pun, semoga Eshaal terus membesar dengan sihat dan menjadi anak yang baik buat kedua orang tuanya.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Teamsgs, Stacy Anam

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright Β© Berita Kopak

##FREAKOUT