Connect with us

Artis / Selebriti

” Pegang-pegang je muka bibik time nang1s tu, I’m touching.. ” – Netizen

Sambut Ulangtahun Kelahiran Pembantu Rumah, Sikap Baik Datin Paduka Eina Azman Terima Pujian Ramai. Wah, Hadiah Yang Diberikan Bukan Biasa-Biasa. Beruntung Sangat !!

Meninjau ke akaun Instagram Datin Paduka Eina Azman, perkongsian terbarunya telah menerima pujian ramai peminat. Eina telah memuatnaik sebuah video bersama pembantu rumahnya yang bernama Megawati.

Eina telah menyambut ulangtahun kelahiran Megawati yang ke 25 tahun dengan memberi kej0tan sebiji kek hari lahir. Menurut Eina, Megawati merupakan bibik yang paling disayanginya dan kali ini Megawati akan pulang ke Acheh.

Eina turut menghadiahkan seutas gelang emas kepada Megawati. Hal ini membuatkan ramai berasa terharu terutamanya apabila melihat kedua-kedua mereka berpel0kan dan menang1s. Pastinya amat sukar untuk berp1sah dengan majikan yang amat baik.

Eina juga amat sukar untuk melepaskan Megawati yang sudah 5 tahun berkhidmat dengannya. Bagi Eina, Megawati merupakan seorang bibik yang serba boleh dan amat sukar untuk mendapat pengganti yang sama sepertinya.

Jom tonton video di bawah :

Ramai memuji sikap Eina sebagai seorang majikan yang sangat baik. Antara komen-komen yang diberikan :

” Alahaii sygnye .. bibik suke buat perang4i sebab tau majikan dia baik hati.. apa2 pun mesti sayang.. susah nk dpt bibik yg baik.. “

” Datin paduka sekeluarga Sgt baik hati. Mesti bibik pun berat hati nk Pulang.. Majikan Yang sangat baik…. sudah cantik baik pula.. “

” Majikan yg sgt baik dn cantik… terbaik dik… semoga jadi contoh di luar sane… kite baik org pn buat baik dgn kite.. kan.. “

” Beruntung dapat majikan yg pemurah mcmni..semoga dimurah kn rezeki selalu ye datin eina_azman.. “

” Alaa… comey anak datin… pegang2 je muka bibik time nang1s tu… i’m touching.. Ikutan nang1s.. Terbaik majikan .. “

” Cantik nya datin nk sedih tp tak jd sbb syok dok tgk datin cantik sgt.. bruntung dpt majikan baik.. Nak jadi m4id la di rumah eina azman gini.. “

” Baik nya u sis.. Alhamdulillah.. happy birthday ya for ur bibik(mega).. semoga sehat selalu panjang umur.. dimurahkan rezki.. aamiin.. “

Sikap majikan yang baik seperti ini amatlah dipuji. Barulah sebagai seorang pekerja berasa seronok untuk bekhidmat. Semoga Eina Azman dapat mencari pengganti bibik yang serba boleh seperti Megawati.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Eina Azman

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright © Berita Kopak

##FREAKOUT