” Now, Dr tau kan nak pakai tudung tu tak senang, nasib last tu on point.. ” – Netizen

Video Datuk Dr Sheikh Muszaphar Shukor Sedang Menyiapkan Anak Perempuannya, Tasha Memakai Tudung Untuk Ke Sekolah Raih Perhatian Ramai. Excellent Daddy, Walaupun Awal-Awal Anak Tudung Tu Terbal1k, Akhirnya Cantik Hasilnya !!

Ada sahaja perkongsian oleh angkasawan negara, Datuk Dr Sheikh Muszaphar Shukor di akaun Instagramnya yang menjadi perhatian ramai. Lebih gemar berkongsi mengenai kehidupan anak-anaknya dan berkongsi pelbagai tip mengenai penjagaan anak-anak, ramai yang puji Dr Sheikh Muszaphar seorang ayah yang terbaik.

Terbaru, Dr Sheikh Muszaphar ada memuatnaik satu video yang memaparkan dirinya sedang menyiapkan anak keduanya, Tasha untuk ke sekolah. Dalam video itu, kelihatan Dr Sheikh Muszaphar cuba memakaikan tudung kepada Tasha.

Selain itu, Dr Sheikh Muszpahar juga berkongsi ilmu bahawa apabila mempunyai anak perempuan, seorang bapa perlu untuk mempelajari semua perkara mengenai anak perempuan seperti bermain mainan solek, membuat rumah anak patung dan membantu memakaikan tudung kepada mereka.

Perkongsian video oleh Dr Sheikh Muszaphar tersebut telah meraih perhatian ramai. Rata-ratanya memuji Dr Sheikh Muszaphar seorang bapa yang serba serbi boleh dan mampu menguruskan anak perempuannya tanpa bantuan isteri tercinta.

Jom tonton video di bawah ini :

Di ruangan komen, selain memuji Dr Sheikh Muszaphar, ada juga yang terhibur melihat gaya Dr Sheikh sedang menyiapkan Tasha dalam video tersebut. Antara komen-komen menarik adalah :

” Now, Dr tau kan nak pakai tudung tu tak senang, nasib last tu on point. Haha comel tengok dua beran4k ni.. “

” Dr sheikh ni 1 saya nk puji lama dah, bila start having family, you dedicate your life dengan family kaw2 betul, mmg terbaik la.. “

” Daddy yg sgt baik, prihatin, amat berat ttg anak2, tidak ramai daddy yg dpt siap kemas kn utk anak2 perempuan. Untung anak2nya.. “

” Mommy helpp, dlm hati hati anak dr haha sebab daddy dia pakaikan anak tudung terbalik, hehehe.. “

” You are a great father. They are lucky to have you as their father. Dr ada improvement. Sebelum ni rambut terkeluar. Hahaha.. “

” Hopefully still sama smpi blik, heheh part last  comel, Dr nak juga bagi nampak cantik bentuk tudung Tasha.. “

” Doc dah semakin hebat pakaikan tudung pada anak, haha. Alhamdulillah all still in good condition ya.. “

Indah kenangan video ini apabila Tasha telah meningkat dewasa, nampak tulus kasih sayang seorang bapa kepada anak perempuannya. Apa-apa pun, semoga Dr Sheikh Muszaphar sentiasa bahagia bersama keluarga tersayang.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Dr Sheikh Muszpahar Shukor

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..