” Mulut tu terkumat-kamit dan muncung je, haha.. ” – Netizen

Video Anak Betty Rahmad, Ardy Wira Membuat Biskut Raih Perhatian Peminat. Amboi Chef Kecil Ni, Celoteh Dia Bukan Main Lagi. Comel Ayat Spontan Wira, Sampai Tersebut Ching Ching Kesayangan Lagi. Clever Boy !!

Sebut sahaja nama si cilik Ardy Wira, tentunya peminat sudah dapat membayangkan si kecil yang pemurah dengan senyuman ini. Semenjak masih bayi lagi Wira sudah membuatkan ramai yang ger4m dengan senyuman manisnya itu.

Meninjau akaun Instagram Betty Rahmad, telah dikongsikan satu video baru Wira yang memaparkan gelagat Wira membuat tutorial membuat biskut. Menggunakan bahan-bahan yang ada, celoteh Wira dan gerak-gerinya menghiburkan ramai.

Awal-awal lagi sudah membuatkan warganet terhibur apabila telur yang dipegangnya pecah di dalam tray. Bak kata Wira, senang sahaja hanya campurkan sahaja semua bahan-bahan dan ulikannya sampai sebati, maka jadilah doh biskut tersebut.

Suara Wira sambil tergelak-gelak memberi arahan itu kedengaran begitu comel sekali. Baru sebesar ini sudah pandai bercakap, mana lah peminat tidak ger4m dengan Wira. Setelah siap biskut dibak4r dan disimpan dalam bekas, sempat lagi diselit ayat ‘ love you Ching Ching ‘ . Alahai anak buah kesayangan Erma Fatima sungguh lah Wira ni.

Jom tonton video di bawah :

Video oleh Betty ini telahpun merekodkan hampir 9 ribu likes daripada peminat sehingga kini. Rata-ratanya terhibur melihat Wira dan antara komen-komen peminat :

” Cutenya baby, mulut muncung muncung yer Wira haha. Comel sangat ni, chef cilik yang buat ramai ger4m macam ni.. “

” Cuteness overload lah wira, bab astagfirullahhala’zim tu.. good salute lah wira. smoga jd best famous chef one day nnti, inshaAllah.. “

” Masya Allah, chef Wira so cute. 10 kali tengok video ni, bijak bijak bijak. Comel sangat ger4m tau mulut muncung muncung tu.. “

” Terhibur tengok video ni, comelnya chef Wira. Mulut gerak sekali dengan tangan ye Wira haha. Open your mouth and eat.. “

” Ish ish pandai pulak tu gentel bulat bulat, apalah cute sangat Wira ni. Pec4hlah telor haha, tergelak dengar ayat Wira ni. Si clever boy.. “

” Ya ampun, comel nau Wira ni. Bijak Wira, tak lupa dekat Ching Ching dia. Sayang betul dia haha. Chef Wira yang handsome.. “

” Syg ching ching diaa.. hahaaaa pandai wira. Part mula mula telur pec4h tu cute. Time ckp mulut2 muncung ngan astagfirullah alllaazziimmmmmm.. Aunty ceriaaaa terusss laa.. “

” Mulut tu terkumat kamit dan muncung je haha. Wira ni comel lah, ger4mnya dengar love you Ching Ching tu. Clever boy.. “

Wira Wira, ayat tu kalau tak buat orang cair memang tak sah. Sopan sungguh ayatnya, part istighfar tu paling cute. Semoga Wira sentiasa dalam lindungan Allah dan suatu hari nanti bakal menjadi chef yang berjaya.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Betty Rahmad

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..