” Sedangkan lidah lagi tergig1t apakah lagi suami isteri.. ” – Dato’ Aliff Syukri

Kongsi Video Terbaru Bersama Datin Shahida Dan Anak-Anak, Posting Dato’ Aliff Syukri Cur1 Perhatian Ramai. Part Yang Datin Shahida Salam C1um Tangan Dato’ Aliff Tu Sweet Sangat !!

Kisah keretak4n rumahtangga jutawan kosmetik Dato’ Aliff Syukri dan Datin Shahida Rashid yang kec0h diperkatakan sejak beberapa bulan lalu buat ramai yang ternanti-nanti apakah pengakhiran kisah ini. Akhirnya setelah 4 bulan tinggal berasing4n, Dato’ Aliff mengumumkan semalam bahawa beliau akan kembali ke pangkuan keluarga.

Setelah berfikir dengan semasak-masaknya dengan rasional, beliau mengakui eg0nya sebagai lelaki dibu4ng kali ini demi mendapatkan kembali kehidupan bahagia bersama keluarga tersayang. Mengakui kesilap4n diri dan berjanji untuk menjadi yang terbaik untuk isteri, anak-anak dan ibunya, berita ini menggembirakan peminat.

Dalam mengapai bahagia, pasti ada pah1tnya. Begitulah kehidupan sepasang suami isteri. Apatah lagi Dato’ dan Datin yang tersangat sibuk dalam kerjaya. Pastinya walau kecil punca perbal4han akan menjadi besar andai tidak dikawal dengan akal dan pemikiran yang matang.

Menerusi akaun Instagram, Dato’ Aliff Syukri telah berkongsikan satu video yang memaparkan aksi beliau bersama Datin Shahida bersama kapsyen yang menarik perhatian pembaca. Pengisian video ini yang menceritakan tentang punca terjadinya pergaduh4n antara mereka memberi pengajaran dan teladan untuk pasangan lain di luar sana.

Jom tonton video di bawah :

View this post on Instagram

Siapa yang sudah berkhawin semestinya akan tahu masalah yang sedang dihadapi . Terutamanya yang mempunyai anak. dulu tidak mempunyai anak, waktu mula2 kawin.. semuanya harum , dan manis sahaja… Siapa yang setuju sila komen di bawah apa pendapat korang?? . Kentut pun berbau wangi. Tetapi apabila mempunyai anak berbeza pula cerita. Hurm, sedih memang sedih….itulah asam garam kehidupan… Cuba korang TAG kan pasangan korang­čĄ¬­čĄ¬Kalau korang nak cuba tudung2 koleksi raya @as.legacymalaysia kita buat promosi raya sehelai RM 79 kalau 2 helai RM 120 je.. . Wussup wakil jualan kami dibawah :- hikmah 0108099729 ( kedah) zarina 0104056568 (negeri sembilan) marina 0132048584 norjanah 0172340068/ 87371793 (johor) suriani 0136143320 (sarawak) Marshita 0108187229 (pulau pinang) suhaimi 0106549540 Huzaifah 0135030049 (Melaka) iskandar 01156509736 (sarawak) Shila : 016 329 0090 – (Pahang) Yanie 0177637971 ( kelantan) Mummy 013 222 0888 (melaka) Zahirah – 016 3616289 (selangor/kl) Rahimah 0173742851 (mlaka) Asniah 019 618 6988 (SABAH) SARNI 0183667288 (sel/kl) hamidi 0193818812 (selangor/kl) Syafiq 0146192419 (johor) syamimi (01111229206) RABIHAH (perak 0147430233) Dato Sri Sulaiman 01164638809( Sarawak) DIANA 0172022927 AZAH (JOHOR) 0197790422 Mahfuzah 01155076139 (Johor) ZUL 018-3663673 (PAHANG) @king_aswd (zon utara) 0166177661 NORAZIAN – 0193301502 Datin Sri Sharifah- 0143919931 (SARAWAK) Fadzrul (coach) 0105529159 (selangor/kl)

A post shared by Ohabangkosmetik (@aliffsyukriterlajaklaris) on

Perkongsian ini mendapat perhatian ramai netizen. Antara komen-komen mereka :

” Semoga Dato dan Datin bahagia dunia dan akhirat.. “

” First time saya suka dengan ikhlas tengok video tuan… Syukurlah dah baik-baik semua.. Semoga bertambah bahagia tuan.. “

” Hahaha.. Biasela tu dato… Dah ade anak, anak utama.. Bapak nye boleh urus diri sendiri.. Anak tak boleh.. “

” Banyak-banyak video melalut dato. Video ni saya respect.. “

” Syukur Dato’ berkat bulan Ramadan berbaiklah dengan isteri sebab dia dah pen4t dengan anak-anak. Hargai dia sebab dato tak mungkin jumpa isteri sebaik datin.. “

” Alhamdulillah happynya datin dah ada.. Amin till jannah.. “

” Ya Allah happynya saya lihat video ni… Alhamdulillah syukur… Memang saat yang dinanti… Tumpang bahagia.. “

” Semoga rumah tangga dato dan datin berkekalan till jannah aamiin.. “

” Alhamdulillah …. Saya doakan yang baik buat dato sekeluarga . Aminn.. “

Tiada ada rumahtangga yang tidak diland4 bad4i. Sudah asam garam rumahtangga, kecil atau besar sekalipun dug4an yang datang, hanya memaafkan dan saling memahami kunci kebahagiaan hingga ke jannah. Kami di Berita Kopak berharap supaya Dato’ Aliff dan Datin Shahida sentiasa diberi kesabaran dalam membina keluarga bahagia.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Dato’ Aliff Syukri

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..