” Sebijik muka Tokti masa AJL 1997 lagu ‘Aku Cinta Padamu’.. ” – Netizen

Gambar Terbaru Siti Aafiyah Apabila Mengenakan Solekan Raih Perhatian Peminat. Wah, Macam Muka Dato’ Seri Siti Nurhaliza Masa Zaman Remaja Lah !!

Meninjau ke akaun Instagram Dato’ Seri Siti Nurhaliza, p0sting terbaru Dato’ Seri Siti telah meraih perhatian ramai orang. Dato’ Seri Siti telah memuatnaik gambar terbaru anaknya iaitu Siti Aafiyah yang nampak cantik dan bergaya.

Menurut Dato’ Seri Siti, sebaik pulang dari kerja, Aafiyah dilihat memakai pakaian yang cantik serta mengenakan solekan. Aafiyah bergaya sedemikian kerana ingin menunjukkan kepada bapanya, Dato’ Seri Khalid Muhammad Jiwa.

Gambar Aafiyah ini telah menerima lebih daripada 80 ribu tanda suka buat masa ini sejak ia dimuatnaik. Ini kerana ramai menyatakan wajah Aafiyah saling tidak tump4h seperti wajah ibunya ketika zaman remaja.

Ada juga menyatakan gaya p0sing Aafiyah ini sangat sama dengan salah satu cover album Dato’ Seri Siti ketika muda dahulu. Senyuman Aafiyah sangat sama dengan senyuman ibunya. Manis sangat Aafiyah.

Jom lihat perkongsian di bawah :

Ramai memuji rupa paras Aafiyah yang semakin besar semakin iras dengan ibunya. ANtara komen-komen yang diberikan :

” Takde lain tak bukan Aafiyah jerla yg dpt setanding dgn kecantikan ibu dia dr kecik smpi skrg‚Ķ Cantiknya Princess Siti Aafiyah dah besar dh skrg.. “

” Masya Allah..sama macam ibu dia la..teringat muka dato siti dalam kaset bagai tu kan ada gambar tokti p0sing camni.. “

” Siti nurhaliza wajah kekasih sangat.. Alhamdulillah membesar dengan baik ya Aaafiyah , semoga nanti aunty pun ada baby sihat cantik macam Aafiyah.. “

” Mashaa’Allah.. dah besar Aafiyah 4th .kejap masa berlalu. dah pandai melawa.. Muka mcm mama dia juga¬†cantik comey amin.. “

” Comel nya. muka tokti sgt ni nti bila remaja.. Dah besar ni dah ada byk rupa Tok Ti.. Cover album “Aku cinta padamu…” “

” Sebijik muka Tokti Mase AJL 1997 lagu “aku cinta padamu”.. muka saling tak tump4h.. siti nurhaliza sangat.. “

Bak kata pepatah, ke mana tidak tump4hnya kuah jika tidak ke nasi. Aafiyah mewarisi kecantikan ibunya. Semoga Siti Aafiyah membesar menjadi anak yang membanggakan ibubapa serta berjaya di dunia serta di akh1r4t.

Silakan SHARE..

Sumber : IG ctdk

BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..