” Sekali tengok tadi ingatkan suami Ummi betul, orang lain rupanya.. ” – Netizen

Ummi Nazeera Kembali Berlakon, Kongsi Video Satu Babak Lakonannya, Namun Ramai Yang Sangka Pelakon Lelaki Tersebut Adalah Suaminya. Betul Lah, Sekali Pandang Ingatkan Dr Izzar !!

Terbaru, meninjau di akaun Instagram milik pelakon Ummi Nazeera telah berkongsi satu video babak lakonannya menerusi satu drama. Difahamkan drama itu bakal menemui penonton di TV3 tidak lama lagi.

Dalam video itu, kelihatan Ummi bersama pelakon Alif Satar dan seorang bayi. Perkongsian video oleh Ummi pada kali ini telah menarik perhatian ramai. Pada mulanya, ada yang menyangka bahawa kel1bat Alif dalam video adalah suami sebenar Ummi, Dr Izzar.

Namun setelah wajah Alif terlihat, baru mereka tahu ianya tidak benar. Hingga kini, video lakonan Ummi dan Alif Satar telah mendapat lebih 36 ribu tanda suka dan ratusan komen daripada warganet sejak dimuatnaik ke akaun Instagram.

Wah nampak macam menarik jalan cerita drama ini. Malah paling istimewa, ini adalah comeback Ummi setelah berehat lama dari dunia lakonan kerana sebelum ini, Ummi memberikan tumpuan menguruskan hal rumah tangganya.

Jom tonton video di bawah ini :

Di ruangan komen, rata-ratanya menyukai video lakonan Ummi dan meluahkan rasa teruja mereka untuk menonton drama lakonan Ummi. Antara komen-komen menarik adalah :

” Finally Ummi Nazeera berlakon. Suka tgk mimik muka dia berlakon memang menjadi. Huhu baru perasan Alif Satar, ingtkan Dr Izzar.. “

” Laaa ingatkan Ummi berlakon dengan husband betul, dua kali tengok orang lain lah, hahaha baru tahu Dr Izzar ada iras Alif Satar.. “

” Omgggg , one of my favourite actress, welcome back dear. Tak sabar lah nk tengok, bila ni bersiaran.. “

” Wahh gandingan yang mantap. Mesti best jalan cerita drama ni lagi2 Ummi pulak yang berlakon, hero pun tiptop.. “

” Ser1us mat12 igt suami Ummi Nazeera, hahaha Alif Satar lah. Part Ali tunduk kepala tu memang sebiji lah nampak.. “

” Perfect combination for drama. Tak sabarr nak tengok. Akhirnya Ummi kembali, mesti best cerita ni.. “

” Suami awak macam ada iras Alif Satar, tengok video ni baru perasan tau. Sebelum ni tak tahu pun, huhu.. “

Eh betul lah, sekali pandang Alif Satar ada iras suami Ummi Nazeera. Wah, ramainya yang tak sabar nak menonton drama lakonan Ummi. Apa-apa pun, semoga Ummi terus maju jaya dalam bidang lakonan dan bahagia bersama keluarga tersayang.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Ummi Nazeera

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..