” Rupanya style tudung tu dah lama yer, tak sangka pula.. ” – Netizen

Che Puan Sarimah Ibrahim Kongsi Gambar Ketika Di Bangku Sekolah, Namun Gambar Gayanya Memakai Tudung Cur1 Perhatian Ramai. Wow Memang Rare Lah Style Tudung Che Puan Sarimah Tu !!

Semestinya kenangan ketika di bangku sekolah dulu akan dirindui kita semua. Malah ia adalah satu kenangan manis yang sukar dilupakan. Tanyalah kepada sesiapa pun, apabila menjenguk foto-foto lama pasti akan tersenyum dengan kenangan dan gelagat kita sendiri ketika itu.

Seperti juga yang dikongsikan oleh model, pelakon dan pengacara cantik yang berkacukan melayu- Irish, Che Puan Sarimah Ibrahim di Instagramnya iaitu gambar ketika dirinya di bangku sekolah yang telah menarik perhatian netizen.

Menerusi perkongsian tiga gambar tersebut, kelihatan Che Puan Sarimah semasa di sekolah menengah berserta tanda namanya. Manakala pada gambar terakhir pula, Che Puan Sarimah berkongsi gambar kenangan ketika zaman kecil bersama kedua orangnya.

Paling menarik, gambar Che Puan Sarimah itu telah menjadi bualan ramai. Hal ini kerana fesyen tudung yang digayakan oleh Che Puan Sarimah yang cara memakainya dengan terdapat tali yang perlu diik4t pada tengk0k.

Ikuti perkongsian gambar-gambar tersebut di bawah ini :

( Kl1k butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

Di ruangan komen, terlihat rakan artis iaitu penyanyi Jaclyn Viktor dan juga pemain bola sepak, Khairul Helmi muncul memberikan komen. Malah ramai yang menyatakan juga bahawa gaya tudung Che Puan Sarimah itu sangat menarik. Antara komen-komen tersebut :

” My school wei. How come Aku baru tau kau ngan Aku skolah sama.. ” – Jaclyn Viktor

” Kita satu class dlu.. ” – Khairul Helmi

” Sekolah Rendah Kebangsaan Sungai Pelong, my anak murid tersayang ni. Rajin t0long cikgu, dapat A banyak, hehe.. “

” Yang pakai tudung-tudung tu ada tali kan ik4t kat tengk0k, siapa pakai tudung tu masa sekolah rasa best je kan.. “

” Rupanya style tudung tu dah lama yer, cuma sekarang style ni lagi high, hehehe. Memang tak sangka pula bila tengok gmbr ni.. “

” 2nd row…yg pakai tudung sblah chinese girl. Form brpe ni, hehe comel lah tengok gaya Che Puan Sarimah pakai tudung, rare betul ni.. “

” Senang je nak spot CP, you sorang je anak orang putih yang pakai tudung, haha dalam gambar ni terserlah CP anak kacukan.. “

Alahai comel pula tengok gambar Che Puan Sarimah ni, pastinya ia satu kenangan yang manis tidak dapat dilupakan oleh Che Puan Sarimah. Apa-apa pun, kami dari Berita Kopak berharap semoga Che Puan Sarimah sentiasa berjaya dalam bidang yang diceburinya.

Silakan SHARE..

Sumber : IG CP Sarimah Ibrahim

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copright akan dikenakan..