” Rina punya muka tak suka tu, sak1t perut gelak.. ” – Netizen

Reaksi Wajah Anak Maryam You Narae Apabila Diberi C1um Buah Durian Buat Peminat Terhibur. Alahai Muka Tu, Cute Sangatlah Rina. Tak Boleh Join Dengan Mommylah H4ntu Durian Haha !!

Semenjak dikurniakan anak, selebriti media sosial dan Youtube, Maryam You Narae semakin menjadi tumpuan peminat. Wajah comel ala-ala Korea anaknya, Rina membuatkan peminat ger4m melihatnya.

Seperti diketahui peminat, Maryam sememangnya penggemar nombor 1 raja buah, durian. Semenjak berada di Korea sehinggalah berpindah ke Malaysia, buah durian sentiasa menjadi buah bvruan Maryam.

Meninjau entry terbaru Maryam di Instagramnya, telah dikongsikan satu video yang memaparkan gelagat Rina apabila Maryam mendekatkan seulas durian ke hidung Rina. Tulis Maryam, dia menunggu makan durian bersama-sama Rina namun nampaknya Rina tidak sukakan durian.

Muka berkerut Rina apabila bau durian menus0k ke hidungnya memang comel betul. Bau sahaja sudah tidak tahan ye Rina, kalau diberi rasa bagaimanalah agaknya. Lawak juga reaksi anak Korea ni, tak ada g4ng lah mommy.

Jom tonton video di bawah :

Gelagat comel oleh Rina ini telahpun mencatatkan sebanyak 25 ribu likes sehingga kini. Antara komen-komen peminat :

” Muka dia, comel sangat haha. Dia bau je pun dah pel1k haha. Kes1an Rina kena bul1 dengan mommy haha.. “

” Haha awal-awal je, nanti rina dah besar sikit dia suka laa. Hari-hari makan durian dengan mommy ye Rina.. “

” Alahai comelnya Rina bila kena bau durian haha. Takpe don’t give up Maryam. Nanti dah besar mesti dia suka. Rina kena ikut mommy.. “

” Haha Rina terus buat muka tak suka. Dia tak g4ng mommy la macam ni haha. Sampai berker0t muka Rina haha.. “

” Anak bapak haha, Rina punya muka tak suka tu sak1t perut gelak tau haha. Takpe Rina tu baru bau, belum rasa lagi. Dah rasa confirm jadi favourite.. “

” Dalam hati Rina mesti kata mommy bau apa tu yang mommy bagi Rina c1um tadi haha. Rina buat muka tak suka tu tak boleh tahan.. “

” Pipi terus jadi merah sebab tak tahan bau durian. Macam daddy sangatlah Rina ni, bukan penggemar durian. Anak daddy sangat.. “

Kelakar melihat ekspresi muka tak suka Rina tu, sampai tergelak besar Ryzal dibuatnya. Apa pun, masih terlalu awal sebab Rina masih bayi. Sudah besar nanti, pasti jadi h4ntu durian macam mommy. Jangan put0s asa Maryam, cuba lagi okey.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Maryam Younarae, Duriankimchijunior

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..