” Yeayy dah announce, Tok Sidang nak jadi atok dah.. ” – Netizen

Perbualan Whatsapp Bapa Mertua Elisya Sandha, Jinggo Bersama Pengarah Shahrulezad Mengenai Berita Kehamilan Elisya Cur1 Perhatian Peminat. Wah Memang Sahihlah Ni, Tahniah !!

Sejak beberapa hari yang lepas tul4r diperkatakan oleh peminat penampakan gambar ultrasound pelakon Elisya Sandha dalam video recap 2021 nya. Sehingga kini masih belum ada sebarang pengumuman rasmi dilakukan oleh Elisya dan suaminya, Uzair Haqimy.

Meninjau akaun Instagram bapa mertua Elisya, Tok Sidang Jinggo ada memuatnaik paparan perbualan di applikasi whatsapp nya bersama pengarah, Shahrulezad atau dikenali ramai sebagai bud4k Ijat.

Mengucapkan tahniah kepada Jinggo atas berita kehamilan Elisya berserta satu screensh00t berita, Ijat turut meluahkan rasa seb4knya kerana Tok Sidang bakal menimang cucu tidak lama lagi. Balas Tok Sidang, dia juga terasa seb4k dan sedar dirinya semakin tua dalam nada bergurau.

Dua sahabat ini sudah lama berkawan dan tulis Tok Sidang, jangan pernah lupakan asal usul dan dari mana kita bermula kerana kemewahan selalunya membuatkan kita lupa diri. Banyak juga cerita lain yang dikongsikan bersama oleh Tok Sidang dan Ijat.

Jom tonton video di bawah :

Perkongsian oleh Tok Sidang ini mendapat lebih 16 ribu tanda suka daripada peminat. Rata-ratanya turut gembira dan mengucapkan tahniah untuk kehadiran bakal orang baru nanti. Antara komen-komen mereka :

” Alhamdulillah , tahniah abang Jinggo dan sis Sheila Rusly. Tok Sidang ni pagi pagi udoh buat hati tersentuh la.. “

” Tahniah tok sidang tak lama lagi jadi atok tok sidang. Semoga dipermudahkan semua urusan hingga ke akhirnya.. “

” Alhamdulillah tok sidang, dah nak jadi atok. Tahniah, the legend tok sidang and sisi. Tokpa and nannyma ke hehe.. “

” Alhamdulillah. tahniah tok sidang dan sis sheila rusly. Tak lama lagi jadi atok dan nanny, dapat cucu ler kome.. “

” Alhamdulillah tok sidang dan sis nak jadi the real nana dan dada. Tahniah elisya sandha official dan uzair haqimy, mom and dad to be.. “

” Tahniah nak jadi atok dh. Semoga dipermudahkan urusan Elisya dari awal sampai selamat bersalin nanti. Yahoo cucu is coming.. “

” Tahniah dada dan Nana, alhamdulillah syukur. Naik pangkat la sikit lagi. Tak sabar nak tengok baby Elisya dan Haq.. “

” Yeayy dah announce.. haritu nampak kat story haq yg elisya ckp ada baby dlm tummy dia.. so dh kant0i dh masa tu.. nway happy to hear that. congrats Tok sidang.. “

Ura-ura akhirnya sudah pun sahih, bakal meriahlah rumah Tok Sidang dan Sheila selepas kelahiran bayi Elisya nanti. Apa pun, semoga proses kehamilan Elisya berjalan dengan lancar dan semuanya dipermudahkan sehingga bersalin nanti.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Jinggo, IG Sheila Rusly

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..