” Rare sangat ni, packing sendiri macam tu la jadinya haha.. ” – Netizen

Ayda Jebat Kongsi Sesuatu Mengenai Nabil Mahir Ketika Sedang Berbulan Madu. Alamak Nabil, Jarang-Jarang Pengantin Baru Macam Ni. Ayda Pun Sakan Menyak4t, Lucu Lah Nabil Ni !! 

Pasangan sens4si, Ayda Jebat dan Nabil Mahir sudahpun bergelar suami isteri yang sah 1 Januari yang lalu. Sedang dalam fasa berbulan madu, Ayda dan Nabil pastinya menjadi tumpuan peminat yang mengikuti perkembangan mereka.

Meninjau akaun Instagram Ayda Jebat, telah dikongsikan satu video yang memaparkan Ayda merakam gelagat Nabil yang sedang asyik menonton. Menulis di kapsyennya perbezaan baju tidur antara lelaki dan perempuan ketika berbulan madu, nyata perbezaan ketara terjadi.

Nabil yang mengenakan t-shirt berwarna hijau dan berkain pelikat ini rupanya t-shirt tersebut sudahpun terk0yak besar di belakangnya. Ayda yang menegur sambil merakam rupa baju Nabil sambil ketawa. Nabil meminta supaya Ayda tidak memuatnaik video tersebut.

Alahai baju ‘bus0k’ juga yang selesa dipakai si Nabil ini, betul-betul tunjuk diri sebenar lah Nabil. Tak perlu beria-ria membeli baju baru dan memakai apa yang seadanya sahaja. Gembira sungguh Ayda bila dapat mengus1k sang suami sebegini.

Jom tonton video di bawah :

Ad0i Nabil baju pun tak menahan, pasti baju kegemaran untuk tidur sampai dibawa honeymoon. Gelak Ayda tu sampai m4lu-m4lu Nabil dibuatnya. Antara komen-komen peminat :

” Nabil just being real haha. Packing sendiri mcm tu laa jadinya. Biasanya baju2 mcm tu la yg paling selesa haha. tido lena dibuai mimpi2.. “

” Seriusla Nabil pakai baju camtu, mesti selesa pakai ni haha. Psngn pling jujur, kalo org lain mujur laa nk tunjuk bju k0yak.. yg tunjuk bju brand jerr. Rare sgt nih selamat pengantin baru.. “

” Dah berapa kali tengok dan dah berapa kali gelak gul1ng2… tgk roti Kirai. Baju macam nii sejukkk, sebab angin boleh kelu4r masuk tau.. “

” Ad0hhhh aku serius terhibur. Ni sweet sangat ni honeymoon kalini. Agaknya baju tido gi iron, pastu lub4ng lah cite dia.. “

” Ni baru betul like normal life. tu mesti bj fav selesa nabil. anty mmg suka tgk korang. semoga kekal hingga jannah.. “

” Nasib la dapat b1ni yang ceria mcm ayda jebat. Kuat mengus1k btl nk tgu ayda plk kene us1k kt nabil mesti lg sak4n. semoga terus bahagia.. “

” Haha ingatkan husband kena paks4 pakai apron. best kan kalau dpt pasangan yg mmg g1la-g1la masuk air, sekepala dgn kita.. mmg gelak sak4n tak hingat laa.. “

Sak4n Ayda gelakkan Nabil dengan gaya baju k0yak Nabil itu. Meriah sungguh honeym0on bila dua-dua kuat mengus1k begini. Bagus Ayda tunjuk realiti sebenar suami tersayang ni haha. Apa pun, selamat berbulan madu dan semoga gembira selalu.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Ayda Jebat

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..