” Muka dengan jel1ng mata tu bukan main lagi.. ” – Netizen

Video Aaisyah Dhia Rana Buat Tutorial Makeup Buat Ramai Terhibur. Amboi Mulut Aaisyah, Sempat Lagi Mengata Mommy, Hahaha !!

Gelagat anak perempuan Rozita Che Wan, Aaisyah Dhia Rana sering mencur1 perhatian peminat. Suka bersolek dan bergaya seperti Che Ta, Aaisyah pandai berfesyen dan mempunyai ramai peminat. Setiap kali perihal Aaisyah dikongsikan, pasti ada sesuatu yang menarik dilakukan puteri kesayangan Che Ta ini.

Meninjau akaun Instagram Che Ta, telah dikongsikan satu video yang memaparkan gelagat Aaisyah membuat tutorial makeup bersama sepupunya. Aaisyah yang menggunakan semua alatan makeup Che Ta nampak sangat mahir dengan kegunaan setiap barang solekan itu.

Sambil Aaisyah bersolek, Che Ta membaca soalan daripada peminat untuk dijawab oleh Aaisyah. Melihat cara Aaisyah menatarias wajahnya ini, Aaisyah ada style serta citarasanya tersendiri dan pastinya ini hasil melihat Che Ta bersolek di rumah. Apabila dikatakan wajahnya mirip dengan pelakon Hannah Delishah, Aaisyah mengatakan tidak.

Turut kedengaran Che Ta menegur Aaisyah kerana tidak menyimpan barang yang dipakai ke tempat asal dan membuat sep4h di atas meja. Cara Aaisyah menjawab sambil menjel1ng ke arah Che Ta mencuit hati peminat. Ini baru betul mulut sebiji macam mommy.

Jom tonton video di bawah :

Gelagat Aaisyah bersolek sambil membebel ini menarik perhatian peminat. Mulut pun sama laju dengan tangan la Aaisyah ni dan antara komen-komen mereka :

” Siap ket0k berus kat cermin haha. Ad0i Aaisyah pandai betul.. ” – Sherry Alhadad

” Pandainya makeup, mesti selalu tengok mommy dia makeup ni. Mak saya cerewet haha.. ” – Rosix Omar

” Win la Aaisyah, best tengok. Buat business, kep0k-kep0k pitih masuk ni.. ” – Dato’ Seri Vida

” Masya Allah Aaisyah looks so cute and pro. Terhibur tengok, mak kita cherewett haha. Bijak sangat la budak cantik ni.. “

” Bukan men dia jel1ng mak dia bila suh kemaih balik, buh makeup kt tempat dia balik jangan sep4h ataih meja.. “

” Mak kira cherewet katanya Aaisyah. Kemain cakap mengata mak tu haha. Kelakar Ecah, acik like.. “

” Sejenis ged1k comel la Aaisyah ni. Suka tengok tutorial Aaisyah, mulutpun pandai cakap. Mak kita cerewet tu paling tak menahan haha.. “

” Very pretty daughter, Rozita. Pretty like mummy, beauty runs in the family. Hahhaha siap cakap mak dia cerewets.. “

” Amboi sempat kata kat mak dia haha, Aaisyah Aaisyah. Muka dengan jel1ng mata tu bukan main lagi.. ”

Alahai makin bijak dan comel Aaisyah ini. Laju sahaja tangannya mengenakan semua alatan makeup Che Ta. Part mengomel mommy cerewet tu bersahaja betul. Apa pun, cantik hasil solekan Aaisyah. Semoga Aaisyah gembira selalu dan menjadi anak yang solehah.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Rozita Che Wan

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..