” Ramai yang aku nak c4rutkan.. ” – Datuk Aznil Haji Nawawi

Video Datuk Aznil Mengam0k Mar4hkan Seseorang Buat Peminat Terkej0t. Mar4h Betul Ni Paknil. Sabar Paknil, Sabar !!

Datuk Aznil Hj Nawawi bukan calang-calang orangnya. Sudah lama berkecimpung dalam dunia seni, beliau punyai aura dan tarikannya tersendiri. Seorang yang penyayang dan berjiwa sensit1f, beliau yang dipanggil Paknil oleh peminat sangat disenangi ramai.

Paknil yang juga seorang pelakon sangat suka mengikuti perkembangan drama tempatan. Jika dahulu drama popular Jangan Benc1 Cintaku buat beliau beremosi hinggakan peminat ketawa mendengar celotehnya memberi komen tentang karektor lakonan Saharul Ridzuan ketika itu.

Yang hang4t kini drama Korban Kasih yang menjadi sebutan ramai. Dilakonkan oleh ramai pelakon hebat, jalan cerita dan pembawakan watak dalam drama ini buat Paknil sekali lagi terbawa dengan emosi mar4h. Sebelum ini watak Shah pun berminggu Paknil emosi, ini kan pula Jalil. Lagi ‘berap1’ Paknil.

Menerusi akaun Instagram, Paknil meluahkan rasa mar4hnya terhadap watak yang dibawa oleh Saharul dalam drama K0rban Kasih itu. Terbawa emosi, kemarahan Paknil itu buat peminat terkej0t. Ingatkan siapalah yang nak dimak1nya, rupanya watak dalam drama. Alahai Paknil, buat suspen je, hehehe !!

Jom tonton video di bawah :

View this post on Instagram

Meh aku mula kan dengan dia ni!!! Hoh!!!

A post shared by Datuk Aznil Hj Nawawi (@aznilnawawihm) on

Video Paknil ini menarik perhatian ramai peminat. Antara komen-komen mereka :

” Hadoiii pak nil . Igt apa tadi.. tapi memang beng4ng ni pak nil . dengan anak datuk tu.. sapa nama dia eak. Eshhh.. stres ptg ni . Rasa nak buat pinggan terbang je kat tv ni.. “

” Hahah paknil ni. Gigih tau dengar.. “

” PakNil…Yang 3 serangkai tu jangan lupa c4rutkan skali…. “

” Adoiiiiiiii gigih kite menunggu sape yang nk di c4rutkan pak nil…. hahhaha.. “

” Ehh paknil layan jugak k0rban kasih….. Terbaik kn lakonan dorang semua… “

” Terkej0t memula dengar.. “

” Saya suka kalau paknil dh start follow drama.. Dia punya menyelami emosi tu sampai ke semua wei.. haha.. “

Alahai Paknil bila menjiwai drama reaksi mar4h menyamp4h dia bukan main lagi. Dah suspen peminat, ingatkan Paknil marahkan siapa lah. Terbaik lah komen Paknil. Jalil dengar ni, Paknil dah mar4h. Apa pun, good job untuk pelakon dan semua team drama K0rban Kasih.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Datuk Aznil Hj Nawawi

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..