” Rahil kecil je compared to Rizqaa but both so cute.. ” – Netizen

Gambar Terkini Anak Pereka Fesyen Rizman Nordin, Rizqaa Dan Anak Ruzaini Jamil, Wan Rahil Raih Tumpuan Ramai. Alololo Comel Sungguh Dua-Dua Berpegangan Tangan !!

Rizman Ruzaini terbentuk melalui gabungan dua nama hebat iaitu Wan Mohd Ruzaini Wan Jamil dan Rizman Nordin yang merupakan rakan kongsi dalam perusahaan fesyen. Menariknya bagi Rizman dan Ruzaini, mereka juga menimang cahaya mata pada tahun yang sama.

Meninjau ke laman Instagram milik Rizqaa, telah dikongsikan sekeping gambar Rizqaa Rizman bersama Wan Rahil Wan Mohd Ruzaini. Rizqaa merupakan anak kepada Rizman dilahirkan pada bulan September tahun lalu. Manakala Rahil merupakan anak kepada Ruzaini dilahirkan pada Oktober tahun yang sama.

Rizqaa yang mengenakan romper serta head band berwarna pink kelihatan comel digandingkan dengan Rahil yang mengenakan romper dengan label RR. Rizqaa kelihatan tersenyum lebar apabila melihat kamera berbeza dengan Rahil yang kelihatan seperti sedang tidur.

Dalam kapsyen yang ditulis pada posting tersebut, Rizqaa memperkenalkan Rahil sebagai adiknya.
Rizqaa turut memegang erat tangan Rahil. Kedua-duanya nampak comel bila digandingkan bersama. Gambar tersebut turut membuatkan ramai warganet teruja melihat kedua-duanya.

Jom ikuti perkongsian di bawah :

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata pengikut laman Instagram Rizqaa memuji kecomelan kedua-duanya apatah lagi apabila mereka berdua berpegangan tangan. Ramai jua melahirkan rasa t1dak sabar untuk melihat mereka berdua digandingkan dengan Fatima, anak kepada Fazura. Antara komen-komen yang dit1nggalkan:

” Bila Rizqa nak foto sama Fatima ?.. Ee tak sbr laaa nk tgk semua membesar sama2.. rizqaarizman , Rahil dan Fatima.. mcm cute je nanti.. “

” Wonderful friendship smpi kan nama ank masing2 pun starting with R.. Alhamdulillah.. penyambung legacy RR nanti ni.. In Sha Allah.. ” 

” Alah2 sayang.. Comelnya kamu ni..auntie fall in love la tgk.. So cute holding hands.. Sweetnyaa kakak rizqa.. “

” Ger4mnya peha KFC.. Rizqa tu peha ke ayam kfc.. temok la peha awak.. Eee Lizqa tak pnah dia tak tomei.. g1git peha Lizqa.. “

” Rahil kecik jek compared to Rizqaa but both so cute.. nampak besar rizqaa.. nnt tangkap pic pegang tgn fatima pula ya.. baru complete.. bff forever ya.. “

‘ Rizqa ni comel cntik boleh jdi model baby.. suka tgok die ceria jer.. semoga jdi ank solehah sejuk mata memandang.. Amin.. “

” Comelnye,mate yg cntik rizqa.. Manis mcm gula la rizqaa ni.. Cpt betul riqzaa besar.. Rizqaa Mcm Kakak- Kakak dah.. “

Tak sabar nak tengok mereka berdua besar. Pasti sangat kacak dan cantik keduanya. Kami di Berita Kopak mendoakan Rahil dan Rizqaa membesar menjadi anak yang soleh dan solehah serta taat kepada kedua ibubapa mereka. Pastinya mereka adalah penyambung legasi RR nanti.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Rizqaa Rizman, Rizman Ruzaini

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang C0PY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..