Connect with us

Artis / Selebriti

” Perempuan macam tu lah, menang1s pun makan on. Haha.. ” – Netizen

Video Gelagat Anak Maryam You Narae, Rina Makan Buah Blueberry Selepas Menang1s Buat Ramai Terhibur. Alahai Dengan Air Mata Dekat Pipi Tu Pun Mulut Tetap Mengunyah. Itu Lah Perempuan, Hehe !!

Meninjau akaun Instagram Duriankimchijunior, telah dikongsikan satu video yang memaparkan gelagat Rina sedang menikmati buah blueberry. Maryam memot0ng buah ini dalam size kecil memudahkan Rina untuk makan.

Tulis Maryam di ruangan kapsyen posting ini, Rina makan buah blueberry selepas menang1s. Masih kelihatan air mata di pipinya. Comel sahaja Rina makan dan nampak berselera sungguh si kecil ini. Selepas menang1s selera makan lagi bertambah ye Rina.

Pada perkongsian terdahulu, video Rina makan tofu menarik perhatian warganet. Bukan selalu dapat melihat bayi seusia Rina yang gemar makan tofu kerana rasanya itu. Namun Rina betul-betul penggemar tofu.

Gelagat comel Rina ini membuatkan ramai peminat yang ger4m melihatnya. Tengok Rina makan blueberry sampai ada pula yang terliur dibuatnya. Ish Rina boleh buat video baby mukbang lah nanti, tentu ramai yang kecur air liur tengok.

Jom tonton video di bawah :

Video oleh Rina ini telahpun mendapat hampir 9000 likes sejak ia dimuatnaik. Antara komen-komen peminat :

” Kenapa muka dia sebijik macam budak yang emoji tu hehe. She so cute lah. Perempuan macam tu lah, menang1s pun makan on haha.. “

” Why am I so happy looking at Rina’ s eating style ?? So proper and well behaved. so adorable too.. “

” Comelnya ger4m, She is very clever using only right hand to eat. Kids usually mix hand when eating.. “

” Rina be like eumm yummy yummy, lagi lagi lagi heheh. Suka tengok Rina makan, so adorable.. “

” Pandai dah improve pakai tangan kanan je. Masak tak tu Rina, nampak selera je. kita pulak terliur tengok.. “

” Pandainya dia makan. Menang1s lapar tengah malam ke Rina hehe. Rina ni comel lah.. bila makan lagi comel.. ger4m jugak tgk mulut dia kunyah. Makan.. “

” Makan pun sambil menitis air mata haha, sed1h tolak tepi yang penting mulut tetap mengunyah non stop haha.. “

” Aku rasa rina ni mmg suka makan laa… ralit tgk dia menikmati apa2 je .. ishhh ger4mm la budak korea mix niii… tak sabar nak tunggu rina pandai bcakap plk. mestii syok dgar nnti… korean + malay.. “

” Wing, perempuan dan makanan. Comel Rina, cute sangat. Buah tu masam, dia relax jer makan.. “

Rina dan makanan berp1sah tiada, memang suka makan lah Rina ni. Beri apa pun, semua dimakan dengan penuh berselera. Semoga Rina membesar dengan sihat selalu dan menjadi anak yang ceria seperti mummy dan daddynya.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Duriankimchijunior

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright Β© Berita Kopak

##FREAKOUT