” Penuh cinta untuk kalian, semoga bahagia hingga ke Jannah.. ” – Netizen

Kongsi Tips Elak Daripada Bergad0h, Gambar Terbaru Wawa Zainal Dan Aeril Zafrel Cur1 Perhatian Ramai. Wahhhh Dah Macam Pengantin Baru Lah, Cantik Dan Kacak Sangat !!

Bila disebut nama Nur Hawa Binti Zainal Abidin pasti tidak ramai yang mengenali siapakah pemilik nama ini, namun bila disebut nama Wawa Zainal pasti ramai yang mengenalinya. Raut wajah Wawa yang manis dan comel seakan remaja ini sentiasa menarik perhatian peminat.

Isteri kepada pelakon kacak Aeril Zafrel ini memulakan kerjaya seninya sebagai seorang model dan lakonan pertama Wawa adalah untuk drama berjudul Ana Lulu. Selain daripada berlakon drama, Wawa juga turut berlakon untuk filem dan telefilem.

Ibu kepada tiga orang cahayamata comel yang bernama Ahmad Fakhruddin Attar, Hayla Maghfiratul Adzkiyaa dan Ayya Sofya ini bukan sahaja seorang pelakon dan model malah Wawa juga merupakan seorang usahawan muda yang berjaya. Wawa mengeluarkan produk kecantikannya sendiri iaitu Wawa Cosmetics.

Menjengah ke laman instagram milik Wawa, Wawa telah berkongsi gambar memakai pakaian pengantin bersama suaminya beserta dengan tips untuk mengelak daripada bergad0h. Wawa memberi tips kalau tengah gad0h, nak berbaik senang je iaitu tangkap gambar berdua. Oh ini rupanya tips mereka, patutlah pasangan suami isteri ini sentiasa bahagia.

Mari kita lihat gambar yang dikongsi oleh Wawa ini :

Gambar pasangan bahagia dan romatis ini turut mendapat pelbagai komen daripada peminat, antara komen-komen ialah :

” Penuh cinta untuk kalian, semoga bahagia hingga ke Jannah.. “

” Cantek nya Wawa handsome nya Aeril.. Eee shomelll la boshhh, berseri-seri.. “

” MashAllah w4w4_zainal aeril_zafrel cute couple.. Cantiknyaa, love sangat this color.. “

” Waaa dua-dua nampak cantik & segak. Boss Wawa & Aeril sesuai sangat pakai kaler niii.. “

” Betul tu kak comelll, makin cute akak sekarang.. Cantik manis ramping walaupun lepas bersalin.. “

” Sweet couple, semoga bahagia hingga ke Jannah.. “

Bagai pinang dibel4h dua, begitulah sepadannya pasangan ini, kami di Berita Kopak mendoakan agar Wawa dan Aeril sentiasa bahagia hingga ke Jannah bersama anak-anak tercinta. Semoga diberi kesihatan yang baik dan dipermudahkan segala urusan. Aamin..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Wawa Zainal

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..