” Pandainya Aaisyah, cantik sangat handwriting tak macam bud4k umur 6 tahun.. ” – Netizen

Kongsi Gambar Sedang Belajar Online, Tulisan Jawi Aaisyah Dhia Rana Cur1 Perhatian Peminat. Amb0i Berseni Sungguh Bud4k Ecah Ni !!

Anak perempuan pelakon sensasi Rozita Che Wan, Aaisyah Dhia Rana kini sudahpun berusia 6 tahun. Aaisyah yang mewarisi wajah kacukan Zain Saidin ini kelihatan semakin cantik dan manis dipandang. Aaisyah sering terlihat ceria dan seorang kanak-kanak yang petah bercakap seperti ibunya, Che Ta.

Meninjau akaun Instagram Aaisyah Dhia Rana, telah dikongsikan sekeping gambar yang menunjukkan Aaisyah sedang asyik mengikuti pembelajaran secara dalam talian. Walaupun semua sekolah sudahpun ditutup, namun pembelajaran tetap diteruskan secara online.

Dalam gambar yang dikongsikan ini, Aaisyah kelihatan cantik mengenakan hijab berwarna biru. Fokus menulis, tulisan Aaisyah yang kelihatan kemas dan teratur serta ada seni tangannya tersendiri mendapat pujian ramai di ruangan komen. Terdahulu Aaisyah juga sering memuatnaik banyak gambar dan video berkenaan online classnya ini.

Sebagai makluman, Aaisyah dilahirkan pada tahun 2014 dan merupakan anak ketiga Che Ta. Aaisyah mempunyai dua orang abang bernama Ammar Effendy dan Aniq Ezzra. Setiap kali gambar Aaisyah dipamerkan tentunya ia meraih perhatian dan tanda suka yang banyak daripada netizen kerana kecomelan wajah yang dimilikinya itu.

Jom baca perkongsian di bawah :

View this post on Instagram

daily routine #onlineclass #aaisyahdhiarana

A post shared by AAISYAH DHIA RANA (@aaisyahdhiarana111) on

Memang nampak kemas dan cantik tulisan tangan Aaisyah ini dan ini mendapat banyak respon daripada peminat. Antara komen-komen mereka :

” Cantik tulisan Aaisyah. Cantik, bijak dan sempurna, terbaek la Aaisyah. Comel sangat, semoga jadi anak solehah.. “

” Cantik dan rajin nak. Alhamdulillah Masyallah pandai nya sayang.. Sending so much . Happy belated birthday Aaisyah.. “

” MasyaAllah pandainyaa aisyah , baguih la dia rajin. Cantik sangat handwriting tak macam bud4k umur 6 tahun.. “

” Eeeeee rajinnn dan cantik mana nak cari. Cantik tulisan Aaisyah tu. Semoga jadi anak yg cerdik pandai n solehah aishah.. “

” SubhanALLAH.. Aaisyah.. cantiknya kamu berhijab syg, tulisan pun cantik. Macam anak arab lah Aaisyah. Dah la muka comel, tulisan pun berseni betul.. “

” Kemasnya tulisan Aaisyah, rajin dan fokus betul si comel ni. Alhamdulillah..rajinnya aisyah..smoga menjadi anak yg bijak pandai ya.. “

” Cantik tulisan diaaa, good gurl Aaisyah. Ya Allah cantiknye aisyah… anak che ta ngan zain saidin… sebijik muka ayah dia…. mmg lawa ler…. suka tgk aisyah nie…. semoga Allah merahmati mu sayang.. “

Bagus Aaisyah masih fokus memberikan perhatian ketika online class sebegini. Bukan mudah untuk kanak-kanak seusia Aaisyah untuk belajar secara dalam talian. Tulisan Aaisyah pun mudah dibaca dan cantik. Apa pun, semoga Aaisyah terus maju jaya dalam pelajaran dan menjadi anak yang bijaksana kelak. Aamin

Silakan SHARE..

Sumber : IG Aaisyah Dhia Rana

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..