” Cair tengok senyuman Khadijah. Ini versi dibu ni sebijik.. ” – Netizen

Video Terbaru Anak Ketiga Tomok, Khadijah Yang Kini Telah Berusia 5 Bulan. Senyum Jer Bila Dengar Tomok Menyanyi Yer, Comel !!

Siapa tidak kenal dengan penyanyi Tomok yang sudah lama berkecimpung dalam bidang seni sejak di zaman persekolahan lagi. Tomok mula membuat comeback selepas menjuarai pertandingan realiti nyanyian One In A Million (OIAM).

Mendirikan rumahtangga bersama wanita pilihan hatinya bernama Siti Rahayu binti Abas, pasangan ini dikurniakan tiga orang cahaya mata iaitu dua orang lelaki dan seorang perempuan. Ketiga-tiga cahaya mata mereka sangat comel.

Menerusi akaun Instagram Tomok, dia telah memuatnaik video terbaru anak ketiganya iaitu Khadijah. Khadijah dilahirkan pada Jun lepas dan kini sudah berusia 5 bulan. Video yang berdurasi beberapa saat itu telah meraih perhatian ramai peminat.

Video tersebut memaparkan Tomok menyanyikan lagu kepada Khadijah dan reaksi Khadijah yang tersenyum dan ketawa cukup menghiburkan ramai peminat. Apabila Khadijah senyum, wajahnya seiras sangat seperti ibunya. Alahai, anak ibu sangat ni !

Jom tonton video di bawah :

View this post on Instagram

ok dah jumpa lagu untuk perform minggu ni ­čśŤ

A post shared by Tomok (@tomokofficial) on

Bayi kecil yang seusia Khadijah sememangnya seronok untuk dilayan dan di g0mol- g0mol. Apatah lagi melihat senyumannya yang sungguh comel. Antara komen-komen yang diberikan netizen :

” Ger4mnya dan cute. pandai khadijah. SubhanaAllah…. Cair tgk snyuman khadijah.. Ini versi dibu ni ┬ásebijik. Lagi2 bl dia senyum menyengeh mcm.tu .. alahaiii .. “

” Geramnye.. comel sgt ank gegirl dy.. Pandai nya dia ni sengeh┬▓. Alololo…comeinye khadijah ni , licin kepala dia mcm ayah tom… “

” Lucu banget anak nya bang. Saya dari ind0nesia. cantik, lucu,, salam buat dede nyaa.. Bawakan lagu Indonesia judulny SEMPURNA dari Andra N the black b0nd… “

” Mata dibuuuuuu laaa. Comell sgtt. Cutenyaa aihhh.. ger4m tgk.. Alololo… manis nye dijah senyummm.. Aduhhh x payah comel sgt boleh x deejah.. “

” Masyaallah cantiknya, Comel khadijah . Cute.. same pulak pesen kepala bapak dengan anak. nyanyi lagu tiara bang.. “

” Senang nya dedek khadijah di kasuh ayahnya nih.. ini lah contoh ayah yg baik nih. comelnye .salam dari ind0nesia, kalimantan barat, p0nti4nak. sehat trus bang tomok sekeluarga .. “

” Comel sangat khadijah. mata macam dibu. kepala macam daddy.. hehe.. senyuman dia manis sangat.. melting habis melihat senyumannnya.. “

Alahai, ger4m melihat Khadijah. Bukan main suka lagi dia mendengar ayahnya menyanyi. Semoga Khadijah membesar dengan sihat dan menjadi anak yang solehah. Kepada Tomok, semoga sentiasa bahagia bersama isteri dan anak-anak yang comel.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Tomok

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..