” Kec0h anak ibu ni, nak naik tapi tak0t ad0iii.. ” – Netizen

Video Gelagat Siti Aafiyah Naik Kuda Mainan Yang Mencuit Hati. Amboi Aafiyah Kec0h Betul Mulutnya, Siap Panggil Ibu Suruh Pegang Lagi. Comel !!

Nama Siti Aafiyah, permata hati Dato’ Siti Nurhaliza dan Dato’ Seri Khalid Jiwa ini bukan asing lagi untuk para peminat. Aafiyah yang sudahpun berusia 2 tahun ini sudah semakin petah bercakap dan semakin banyak akalnya. Seringkali video Aafiyah dikongsikan Dato’ Siti mempamerkan betapa aktifnya Aafiyah sekarang.

Meninjau akaun Instagram Aafiyah Khalid, telah dikongsikan satu video yang memaparkan gelagat Aafiyah ketika bermain kuda mainan. Aafiyah yang diletakkan di atas kuda itu menjer1t-jer1t memanggil ibu nya dan membuatkan suasana menjadi ri0h.

Turut kedengaran suara Dato’ Siti yang menyuruh Aafiyah bergerak ke depan dan ketawa melihat telatah lucu anaknya ini. Alahai Aafiyah hendak bermain tapi tak0t dan apabila kuda itu bergerak, terus terdiam si Aafiyah. Macam-macam gelagat sungguh Aafiyah semenjak semakin besar ini.

Aafiyah yang dijaga oleh pengasuhnya bernama Dayah juga sering membuat gaya manja ketika bersama kakak pengasuhnya itu. Pernah dikongsikan sebelum ini gelagat Aafiyah menci0m pipi Dayah berkali-kali dan sed1h ketika Dayah meningg4lkan Aafiyah untuk pulang ke kampung. Sifat penyayang Aafiyah sudah semakin sama seperti karakter ibunya.

Jom tonton video di bawah :

View this post on Instagram

Aafiyah big boss. #ishhh! 😂😂

A post shared by Aafiyah Khalid (@aafiyahkhalid) on

Alahai Aafiyah memang ri0h sungguh dengan suaranya itu, tak0t tapi mahu bermain. Perkongsian dari IG ini meraih perhatian ramai peminat dan antara komen-komen mereka :

” Kec0h ank ibu ni.. Nak naik tp tak0t.. Ad0iii.. Bis1ng suh ibu dok depan.. Hahah dia punya kec0hhh. Comei ngat aihh.. “

” Hahahahhahahaha dia tak0t ke cane, so cute. kecik-kecik dah riding horse aafiyah ni. kec0h jadiknya haha.. “

” Amb0iii dia, Dia sorg jak kecil memang jadi b0ss. Comel sangat gaya. Aafiyah naik kuda lahh.. pandainye. . “

” Horse tu tak berjln.. menjer1t Aafiyah.. suara nyaring .manja ibu, ri0hnya. Dari kecik sampai besar aafiah comel sgt.. “

” Ad0hai Aafiyah comel… kec0h pasal kuda yer… Si4n ibu… macm penat aje. Dengar suara tokti mengah.. “

” Hishh ank ibu.. sabar ja tokti dgn aafiyah nie. Alololo cute, kec0hnya aafiyah… Cute sangat gaya mintak ibu pegang tu.. “

Alahai Aafiyah penak0t juga gayanya namun apabila kuda mainan sudah bergerak terus terdiam. Sampai Dato’ Siti pun mengel0h dengan gelagat anak ibu yang manja ini. Semoga Aafiyah menjadi anak yang solehah dan selalu menghiburkan hati ibu dan ayah selalu. Aamin

Silakan SHARE..

Sumber : IG Aafiyah Khalid

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..