” Nasib tak kena sm4ckdown dengan mak kau, hahaha.. ” – Netizen

Video Harris Annuar Kenakan Lagi Ibunya Buat Ramai Terhibur. Part Harris Kena Kejar Dengan Kak Ton Tu Memang Kelakar Sangat, Comel Sungguh Kak Ton !! 

Sejak dua menjak ini, ramai yang terhibur melihat perkongsian video -video oleh pelakon Harris Annuar bersama ibunya. Ada sahaja Harris kenakan ibunya buat ramai yang menonton pasti tidak kering gusi ketawa. Manakan tidak, ibunya juga dilihat sering melayan sahaja kerenah anaknya itu.

Sebelum ini, kita sering melihat Harris atau panggilan yang sering dipanggil oleh ibunya, Aboy sering menang apabila dia menyak4t ibunya, namun baru-baru ini, Kak Ton telah berkongsi video dia telah mengenakan anaknya pula dengan membuat challenge minum air dan memperolehi kemenangan yang pertama.

Hasil tinjaun di akaun Instagram Harris, telah berkongsi video terbaru memaparkan sekali lagi dia menyak4t ibunya. Meskipun beberapa kali sudah terkena, Kak Ton masih tetap melayan apa yang disuruh oleh Harris walaupun dirinya tidak yakin bahawa Harris tidak lagi kenakannya.

Harris yang berada di dapur telah memanggil ibunya datang. Setelah Kak Ton datang, Harris telah menyuruh Kak Ton membuka peti sejuk. Setelah dibuka, Harris telah menyuruh ibunya memegang sudu yang telah dijol0kkan ke tepi lubang pintu peti sejuk tersebut. Namun ada sesuatu telah diletakkan pada sudu tersebut oleh Harris.

Ikuti perkongsian video tersebut di bawah ini :

Rupa-rupanya, Harris telah meletakkan sebiji telur di atas sudu tersebut untuk mengenakan ibunya. Rata-rata netizen turut terhibur dengan perkongsian video itu, Antara komen-komen tersebut adalah :

” Nasib tak kena sm4ckd0wn dengan mak kau, hahaha.. ”

” Saja buat pasai Aboy ya, elok mami kat0k sudu kt kepala aboy tu!

” Rasa kan kena kejar ngan mummy.. “

” Ad0iii sak1t perut gelak.. “

” Nanti kena pulok d mummy nanti ni.. “

” Aboy  Aboy jah4t la, kesian mummy tu.. “

” Lucu la tgkk mummy.. ” 

” Hahahahaa Aboy Aboy suka nyak4t mummy tau.. “

Memang kelakar betul lah tengok gelagat dua beranak ni. Kesian Kak Ton tu dah tak0t telur tu nak pecah. Takpe Kak Ton, ada ubi ada batas, ada hari nanti Kak Ton balas yer. Hehehe. Apa-apa pun kami dari Berita Kopak mendoakan semoga Kak Ton sentiasa bahagia bersama keluarga. Aamin.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Harris Annuar, Lagenda Kak Ton

Aktikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..