” Nape bul1 si kecik tu. Ko bungkus macam tu je rambut Soffya hahaha.. ” – Netizen

Bila Hayla Dan Ayya Soffya Jadi M4ngsa DontRushCh4llenge, Makin Comel Jadinya. Part Rambut Soffya Kelakar Betul. Kreatif Sungguh Mr Pres1den Ni !!

Mengelarkan dirinya Mr Pres1den Tik T0k secara gurauan, makin rancak pelakon Aeril Zafrel membuat video Tik T0knya. Di saat peminat ramai yang keb0sanan gar4-gar4 berkur0ng di dalam rumah, Aeril menjadi penghibur hati. Melihat video Tik T0k nya pasti mengundang ketawa dan senyuman di bibir.

Tidak hanya membuat aks1 bersendirian, Aeril juga sering memasukkan anak-anaknya dalam video nya itu. Kalau tidak Hayla pastinya Soffya. Tengok wajah dua ketul yang cantik ni pun dah terhibur apatah lagi bila tengok gaya mereka yang comel mengikut sahaja perintah Aeril.

Sedangkan Wawa sendiri dibul1 Aeril dengan gelag4t lucu, inikan pula anak-anak. Tapi yang pasti, setiap posting Aeril pasti mendapat like yang tinggi dari peminat. Seorang yang up to date, Aeril juga tidak terlepas dari #dontrushch4llenge yang tul4r di kalangan selebriti kini.

Menerusi akaun Instagram, Aeril Zafrel telah berkongsikan satu video yang memaparkan kedua-dua orang puterinya Hayla dan Sofea sedang membuat #dontrushch4llenge yang tul4r di Instagram sekarang. Wajah comel kedua-duanya menarik perhatian ramai peminat. Apatah lagi Soffya yang dicantikkan Aeril. Comel sungguh !

J0m tonton video di bawah :

View this post on Instagram

Sofea pun nak buat dont rust challenge

A post shared by AERIL ZAFREL (@aeril_zafrel) on

Rata-rata netizen terhibur dan memuji kecomelan dua beradik ini. Antara komen-komen netizen :

” Comel sangattt semua ikut Mama ni, takda ikut ayah. Ikut Ayah main tikt0k je laaa.. “

” So cute copia & hayla.. “

” Ok ni ada improvement. Dalam banyak-banyak ch4llenge, ni paling love.. “

” Eh eh anak anak pun melawa, comel semua!!.. “

” Nape bul1 si kecik tu… Da la dia comeyyy.. “

” Bukan mainnn yee. Si kecik ni pun nk jugakkk hahahahahha.. “

” Ger4m betul tengok Sofea dengan Hayla ni eyyyyyyyyyyyyyyyyy.. “

” Ko bungkus macam tu je rambut soffya hahaha.. “

Habis Hayla dan Soffya kalau Mr Pres1den jadikan pelakon utama. Macam sup bunjut terus dibungkus rambut si Soffya. Mujurlah si kecik tu comel. Hayla pun wow sangat bila dah touch up. Cantik macam Wawa. Apa pun, kami di Berita Kopak mengharapkan kelak semoga Hayla dan Soffya membesar menjadi anak yang solehah.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Aeril Zafrel by Berita Kopak

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..