Connect with us

Artis / Selebriti

” Nampak semuanya happy betul dapat bercuti.. ” – Netizen

Gambar-Gambar Percutian Puteri Sarah Liyana Bersama Keluarga Di Turki Raih Perhatian Warganet. Amboi Sumayyah, Bukan Main Lagi Dia Posing. Comel Sungguh !!

Nama pelakon Puteri Sarah Liyana tidak perlu diperkenalkan lagi. Ramai yang mengikuti kisah hidupnya. Kecekalan Puteri Sarah mengharungi ujian yang dilaluinya bukan sahaja mendapat pujian daripada peminat-peminat, malah mereka juga memberikan semangat kepada Puteri Sarah.

Kembali ke industri seni selepas beberapa tahun berehat menumpukan perhatian kepada keluarga, Puteri Sarah dilihat sekarang semakin berjaya. Terbaru, meninjau di akaun TikTok fans Puteri Sarah telah dikongsikan beberapa video yang memaparkan gambar Puteri Sarah bersama keluarga sedang bercuti di Turki.

Klik gambar untuk info..

Menerusi video itu, kelihatan ibu bapa Puteri Sarah turut serta bersama dalam percutian kali ini dan dua orang anak Puteri Sarah iaitu Syaikhul Islam dan Sumayyah. Perkongsian ini menarik perhatian warganet. Ada yang mengatakan suka melihat perkongsian gambar-gambar percutian Puteri Sarah.

Selain itu, ada yang mengatakan melihat Puteri Sarah dan keluarganya sudah seperti orang Turki. Gelagat anak perempuan Puteri Sarah, Sumayyah juga menjadi perhatian kerana Sumayyah sudah pandai posing. Sehingga kini, perkongsian ini menerima ribuan tanda suka sejak ia dimuatnaik ke akaun TikTok.

Ikuti perkongsian di bawah :

( Sila tunggu seketika jika video lambat keluar )

@puterisarahliyana_fc

#puterisarahliyana #syaikhulsumayyah #alhamdulillahforeverything #semogadipermudahkan #happyholiday

♬ original sound – Traveler_kembar – Traveler_kembar

 

@puterisarahliyana_fc

#syaikhulsumayyah ❤️

♬ suara asli – 🇰 🇦 🇷 🇦 🇳कपूर – K A R A N 🔥

@puterisarahliyana_fc

#puterisarahliyana #syaikhulsumayyah ❤️

♬ Haunting – Shanna Shannon & Stevan Pasaribu

Di ruangan komen, pelbagai respon diberikan warganet dan rata-rata mereka menyukai perkongsian gambar-gambar ini. Antara komen-komen menarik adalah :

” Nampak semuanya happy betul dapat bercuti.. Sumayyah tu amboi dah pandai posing kan, mesti tgk mummy dia bergambar, haha.. “

” Begitu besar pengorbanan seorang ibu.. Kasih ibu sepanjang jalan dikala saat susah dan senang.. Bertuah PSL masih punya ibu dan bapa yg penyayang.. “

” Muka masing2 dh mcm org sana.. Sumayyah, aunty in love tgk kamu. Comel sgt2. Copy paste mummy betul lah Sumayyah ni.. “

” Happy holiday PSL, reward untk diri and family.. Nampak bahagia betul kehidupan PSL .. Semoga PSL dan keluarga sentiasa sihat2.. “

” Takde suami pun  takpe PSL yg pnting ada ayah,mak, ank n keluarga tu pun dah cukup.. Kita tengok pun tumpang happy.. “

” Bismillahirahmanirahim Alhamdulillah.. Terima kaseh sharenya Sarah.. Semoga sentiasa sehat dan bahagia di samping keluarga tecinta.. “

” Membahagiakan ibubapa semoga rezeki awak melimpah ruah dan kehidupan awak makin bahagian dan tenang amin3.. “

Klik gambar untuk info..

Jelas betapa seronok dan bahagianya Puteri Sarah dapat bercuti bersama kedua orang tua dan anak-anaknya. Apa-apa pun semoga Puteri Sarah, keluarga sentiasa dalam keadaan sihat ketika di Turki dan segala urusan dipermudahkan.

Silakan SHARE..

Sumber : TikTok puterisarahliyana_fc

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright © Berita Kopak

##FREAKOUT