Connect with us

Artis / Selebriti

” Nampak lain betul muka Amylea, sekali pandang macam Kris Dayanti.. ” – Netizen

Video Dan Gambar Majlis Persandingan Amylea AF Raih Perhatian Ramai. Cantik Sungguh Wajah Amylea Selepas Disolek Oleh Dato’ Alha Alfa. Berseri-Seri Sangat !!

Meninjau ke akaun Instagram Amylea Azizan, perkongsian beberapa video dan juga gambar sekitar majlis persandingan semalam telah meraih perhatian ramai. Pasangan ini telah pun bernikah pada bulan November tahun lepas.

Bertempat di Bizmilla Wedding Centre, majlis persandingan Amylea dan pasangannya, Mohammad Aqbar Mohamad dilihat sangat cantik dan begitu indah sekali. Amylea telah menggunakan khidmat jurusolek Dato’ Alha Alfa untuk majlisnya ini.

Klik gambar untuk info..

Sentuhan Dato’ Alha tidak pernah mengecewakan sesiapa. Amylea tampil berseri-seri dengan solekan Dato’ Alha dan wajahnya nampak berbeza daripada selalu. Ada yang menyatakan wajah Amylea sekali pandangan seperti penyanyi Indonesia, Kris Dayanti.

Perkongsian ini telah menerima lebih 23 ribu tanda suka daripada warganet sejak ia dimuatnaik buat masa ini. Untuk info, perkenalan Amylea dan suami hanya dalam masa singkat sebelum memutuskan untuk mendirikan rumahntanga. Suami Amylea ini merupakan seorang anggota Bomba yang bertugas di Singapura

Jom lihat perkongsian di bawah :

View this post on Instagram

A post shared by www.alhaalfa.com (@alhaalfa)

Di ruangan komen, ramai yang memuji wajah Amylea selepas disolek oleh Dato’ Alha. Antara komen-komen yang diberikan oleh netizen :

” Cantik ja sentuhan makeup Dato.. Selamat pengantin baru.. Minat Amylea dri dia AF lg.. MasyaAllah.. amyliea.. berseri2 raja sehari… Tahniah.. “

” Mmg lawa gila amylea cantik sangat la dato mekap dia .. Dato alhaalfa tak pernah mengecewakan kita. Beautiful.. Ingat Krisdayanti tadi..  “

” Cantik sngt makeup dia ..love giler.. Terpaling suka ,lawa tenggok sentuhan makeup Dato Alhaalfa ,cantik je Amylea .. “

” On point sgt make up ni! Lawaaaaaaaa.. Haaa kena kena kena make up gini dgn amylea, Like Arabic, beautiful girl.. Sekali pandang mcm kris dayanti.. “

” Dah make up cantik pun.. lawanya mata amilia.. Cantik sangat sangat but I think the nose too shiny.. berseri muka amyliaaaa.. “

” Cantik amelia, barakallah hulakuma wabaraka pada amelia. tak silap dia ni kan yg nyanyi lagu pokok kelapa tu kan.. “

” Cantik sgt2… Nmpk different btui muka Amylia .. Dh agak dah dato AA yg mekap.. kening tu trademark.. Cantik betul makeup mata tu .. “

Klik gambar untuk info..

Sama cantik dan sama padan pasangan pengantin baru ini. Semoga bahtera perkahwinan yang dibina oleh Amylea dan suaminya ini berkekalan sehingga ke syurga dan sentiasa berbahagia selalu. Tahniah diucapkan kepada pasangan ini.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Amylea Azizan

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang C0PY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright © Berita Kopak

##FREAKOUT