Connect with us
Baju Budak

Artis / Selebriti

” Nampak cara Bunga ni dia boleh terima arahan.. ” – Netizen

Video Gelagat Bunga Elhaq Sedang Makan Bersama Nanna, Sheila Rusly Raih Perhatian Ramai. Amboi Berselera Sungguh Bunga Makan Sampai Habis Licin. Pandai Bunga Dengar Arahan Nanna. Part Last Tu Comel Sangat Siap Ketawa !!

Meninjau ke akaun Instagram Sheila Rusly, perkongsian sebuah video Bunga Elhaq sedang makan telah meraih perhatian ramai. Bunga dilihat sudah pandai menyuap makanannya ke mulut dengan sendiri.

Apa yang mencur1 perhatian ramai ialah gelagat Bunga yang sudah faham dengan arahan yang diberikan oleh Nanna. Apabila disuruh makan dengan tangan kanan, Bunga pun menggunakan tangan kanannnya.

Tealive

Nampak berselera sungguh melihat Bunga makan dengan menu yang sangat sedap daripada Nanna. Bunga boleh menghabiskan makanannya sehingga licin. Wah, mesti Nanna Bunga masak sedap kan.

Perkongsian video ini telah menerima lebih 34 ribu tanda suka daripada warganet sejak ia dimuatnaik buat masa ini. Di akhir video, Bunga memberikan senyuman dan ketawa apabila diminta oleh Nanna.

High Heel Sandals

Jom tonton video di bawah :

Pelbagai respon yang diberikan oleh netizen. Ada yang memuji cara didikan Sheila terhadap cucunya. Antara komen-komen yang diberikan :

” Alaaa rindunya Bunga.. YaAllah comelnya awk bungaaa C1umkan utk yana pleaseeee.. Saya pulak yg tersenyum tgk dia gelak.. “

” Bagus Nanna ajar Bunga mcm ni dari kecil. Alhamdulillah, tahniah. Makan tangan kanan, pegang cawan minum tangan kanan, terima barang dgn tangan kanan.. “

” Pada saya Its ok anak waktu umur mcm ni guna tangan kanan dan kiri.. good utk sensory kedua2 tangan.. “

Tudng Kyra

” Hahah. anak2 kecik mmg cm tu. suka guna tgn kiri. mmg kene selalu train guna tgn kanan.. Muka ikut muka papa nya.. “

” Good girl. nmpk cara bunga ni dia blh trima arahan. nnti besar dia dh biase dgr ayat tu. gar4ng juga nana ek.. “

” Good job nanny, Ske dgn cara nanny tegur right hand tu…kna tegas brtempat utk kebaikan dan dibentuk sewaktu masih kecil utk tdak dijadikan asbab d msa akn dtg.. “

” Nana rajin masak.. untung jadi bunga sbb mesti kenyang je memanjang.. Camtue lah kasih seorang nenek pada cucu.. “

Bunga sangat beruntung kerana mempunyai nenek yang pandai memasak. Pastinya menu-menu yang disediakan oleh Nanna sangat pelbagai dan menyelerakan. Semoga Bunga Elhaq membesar menjadi anak yang baik dan solehah.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Sheila Rusly

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang C0PY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Legoland

BAWAL INSTANT TIE BACK

Mermaid Balloons 2

Trending

Kids Denim

Copyright © Berita Kopak

%d bloggers like this:
##FREAKOUT