” Nak menulis pun tak senang, abahnya pun kuat mengac4u.. ” – Netizen

Video Jep Sepahtu Menyak4t Anaknya, Dariya Inara Buat Ramai Terhibur. Ad0i, Dah Kenapa Tutup Muka M4lu Tu Dariya. Sabar Jelah Dapat Abah Kuat Menyak4t !!

Menerusi akaun Instagram, Jep telah memuatnaik satu video di mana Jep mengac4u anaknya, Dariya Inara yang sedang melukis. Video yang berdurasi hampir 1 minit itu telah mendapat lebih 544 ribu jumlah tontonan sehingga kini.

Jep mengus1k Dariya mengenai sambutan hari lahir Dariya. Dariya baru sahaja menyambut hari lahirnya semalam iaitu bersamaan dengan 25 April dan diraikan secara sederhana bersama keluarga tersayang. Dariya kini sudah genap berusia 3 tahun.

Apa yang mencur1 perhatian ialah reaksi Dariya yang menutup mukanya apabila Jep mengus1knya. Dariya sebenarnya seorang yang sangat pem4lu, lebih-lebih lagi ketika Jep merakamkan videonya.

Disebabkan itu, Dariya menyembunyikan wajahnya. Walaupun Dariya menutup mukanya, Dariya tetap meneruskan kerja melukisnya. Amboi, memang anak abah sangat. Sambil tutup mata pun boleh melukis lagi. Comel lah Dariya.

Jom tonton video di bawah :

Perkongsian ini telah mendapat lebih 300 komen daripada rakan artis dan peminat sehingga kini. Antara komen-komen yang diberikan oleh mereka :

” Comellllll sgt dia. Hahaha kesian anak tu nk menulis pun tak senang abahnya pun kuat mengacau sabar la dariya.. Dia ikut mcm daddy, “no look pass” tapi dia “no look draw” .. “

” Ingat abah ajar lukis tutup mata.. bagus ada ank pemalu.. org kata pandai jaga maruah nnti besar.. ciri ciri awek melayu.. “

” Pemalu mcm abah. bapak nye suke ngusik. ke dia m4lu sbb birthday dia sama ngan uncle ayim ni ? Happy birthday Dariya.. “

” Hahaha nyak4t aje abhnyaa.. m4lu pulak diaa.. tk nk rekod malu Tu hahhahah.. M4lu laa, umur makin bertambah… Ni mesti dapat dari abang jep ni m4lu.. “

” Alololo … comey sgt ni… m4lu pulak dariya.. happy bday dariya. Hahaha. first time tgk besday girl m4lu ni.. kalo anak aku dh mel0njak2 nk kek.. comel la dariya ni.. “

” Kenapa m4lu.. hehe.. hepie besday dariya.. macam anak saya lah. kalo rekod malu.. Hadoii.. gini la nasib dapat bapak kuat mnyak4t.. sabar jela eh.. “

” Hasil karya contengan yg dihasilkan sama dgn hasil karya anak saya.. hihihi. Skrg dinding, perabot penuh dgn ‘karya agung’. Pasr4h je lah.. “

Sabarlah Dariya kerana mempunyai abah yang suka mengac4u. Pastinya sentiasa terhibur apabila abah berada di rumah kan. Kami di Berita Kopak turut mengucapkan selamat hari lahir buat Dariya Inara dan semoga menjadi anak yang solehah.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Jep Sepahtu

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan