” Ayunya anak d4ra Que ni, sekali pandang iras pelakon Ruhainis.. ” – Netizen

Que Haidar Kongsi Gambar Anak-Anaknya, Tengku Ratu Dan Tengku Cleopatra. Wah Makin Besar, Makin Cantik Anak-Anak Que Ni. Ada Yang Kata Cleo Macam Muka Ruhainis Lagi. Nampak Nak Sama !!

Que Haidar nama yang cukup dikenali kerana lakonannya yang hebat. Que walaupun tidak seaktif dahulu dalam lakonan, namun perkembangannya masih diikuti peminat menerusi akaun sosial milik Que.

Terdahulu, Que ada berkongsikan gelagat anaknya, Tengku Ratu dan Tengku Cleopatra ketika menjalani satu photosho0t untuk pr0duk kosmetik. Ada rupa dan petah bercakap, kedua-duanya memang saling tidak tump4h dengan sifat Que dan Linda.

Meninjau akaun Instagram Que, telah dikongsikan beberapa keping gambar yang memperlihatkan Ratu dan Cleo mengenakan baju raya mereka. Kedua-duanya menggayakan beberapa pasang baju kurung yang sama.

Wajah Ratu dan Cleo sememangnya mewarisi kecantikan dan ketampanan wajah Que dan Linda. Peminat juga sering mengatakan bahawa Ratu iras dengan wajah Linda manakala Cleo pula c0py paste wajah Que.

Jom baca perkongsian di bawah :

(Kl1k butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

Makin ayu dua beradik ini dan perkongsian ini telah mendapat perhatian daripada peminat. Antara komen-komen peminat yang dapat dikongsikan :

” Sorang muka lynda seorang muka que.. Lawaa dodua aihhh. Macam pengantin, sweetie pie.. “

” Serius weiii anak tua tu sebiji cam mumy dia and yg second tu face like father.. Anyway, both are beautiful.. “

” Ayu nya Cleo, makin comel si adik ni. Sejuk mata aunty tengok, cute macam anak patung.. “

” Ayunya anak dar4 Que ni, makin cantik sekali pandang macam iras pelakon Ruhainis tu. Comel lotey.. “

” Alolo so cute like princess, macam anak patung Barbie la Cleo ni. Hair by daddy ke tu, nice.. “

” So cute little Haidars, persis Ruhainis la Cleo ni. Makin ayu Cleo ni. Baju cantik, tuan lagi cantik.. “

” Masya Allah, cantiknya Ratu just like sis Linda. Tak pernah tak cantik la anak d4ra ni.. “

Permata hati Que yang menceriakan kehidupan Que dan Linda. Baik adik mahupun si kakak, keduanya ada wajah manis. Semoga Cleo dan Ratu menjadi anak yang ceria selalu di samping keluarga tersayang.

Silakan SHARE..

Sumber : IG The_haidars

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..