” Eceh bang Mel boleh buat muka p0yo pula, haha.. ” – Netizen

Video Syamel Dan Ernie Zakri Menjawab Soalan Yang Diajukan Oleh Pengacara Buat Peminat Terhibur. Amboi Kemain Syamel, Siap Buat Mim1k Muka Bangga Yer. Comel Betul Tengok Gelagat Pasangan Ni !!

Makin terhibur pula melihat pasangan yang baru mendirikan rumah tangga ini, iaitu Syamel dan Ernie Zakri. Ada sahaja perkongsian video yang mencu1t hati telah dikongsikan oleh peminat-peminat mereka di laman media sosial buat yang menonton pasti tersenyum.

Meninjau di akaun Instagram Fans Ernie dan Syamel telah berkongsi satu video yang memaparkan pasangan ini menjawab beberapa soalan yang telah diajukan kepada mereka ketika menjadi tetamu jemputan dalam rancangan ‘ Malaysia Hari Ini ‘

Bagi yang menonton pasti terhibur melihat pasangan ini telah ditanya mengenai tentang diri mereka. Dalam perkongsian video yang tidak sampai 1 minit itu melihat pengacara Malaysia Hari Ini iaitu Fadzly Fuad, Fedtri Yahya dan Nurul Fariha telah mengajukan soalan kepada pasangan ini.

Menerusi soalan-soalan yang telah ditanya itu, dilihat Ernie dan Syamel saling mengenal antara satu sama lain akan sikap sebenar mereka. Selain itu, Ernie dan Syamel juga turut berkongsi cerita perkembangan seni mereka buat peminat-peminat.

Tonton perkongsian video tersebut di bawah ini :

Di ruangan komen, rata-rata netizen turut terhibur menonton gelagat pasangan ini ketika menjawab soalan dalam video yang dikongsikan itu. Antara komen-komen netizen adalah :

 ” Eceh bang Mel boleh buat muka p0yo pula, haha, memang best lah tengok Ernie dan Syamel ni, sehati sejiwa betul.. “

” Tak pernah tak kelakar, tapi apa yang ditanya boleh dikatakan smuanya betul kan, memang serasi lah abg Mel dan kak Ninie.. “

” Comel tengok Ernie ketawa, so sweet betul pasangan ni, dalam sweet dorg ni, ada juga yang mencu1t hati.. “

” Semoga kekal bahagia abg Mel dan Kak Ninie, memang tak bosan lah tengok video kelakar pengantin baru ni, ada je kelakar.. “

” Muka Syamel dengan penuh bangga tu, hehe kelakar, Ernie pun ketawa berdekeh-dekeh. Syamel rupanya paling lama bersiap ye, ingtkan Ernie.. “

” Selalu mandi lama ni, perempuan lah, abg Mel mandi lama ye, siap kant0i Ernie cita bersiap pun lama, mengalahkan Ernie.. “

” Dua-dua suara sedap, kelakar part Fedtri menyak4t sekarang dah bebas boleh berpegang tangan secara bebas, haha.. “

Sweet lah tengok pasangan ni, hehe part Syamel buat mim1k muka tu memang kelakar, patut netizen terhibur. Apa-apa pun, kami dari Berita Kopak mendoakan semoga pasangan ini akan terus bahagia bersama dan kekal hingga ke jannah, amin.

Tonton video penuh di bawah ini :

Silakan SHARE…

Sumber : IG  Erniexsyamel, Syamel, YouTube TV3

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..