” Kak Zi dah tempahkan kebaya pinggang 24 untuk Siti.. ” – Rozi Abdul Razak

Tampil Ramping Selepas Bersalinkan Muhammad Afwa, Penampilan Dato’ Seri Siti Nurhaliza Raih Tumpuan Peminat. Sekali Kena Us1k Dengan Kakak Ipar. Respon Siti Pun Menghiburkan !!

Umum mengetahui bahawa Dato’ Seri Siti Nurhaliza telah pun selamat melahirkan cahaya mata keduanya. Bayi lelaki yang dilahirkan telah pun diberikan nama Muhammad Afwa pada hari ke tujuh kelahirannya tempoh hari.

Menerusi akaun instagram, Dato’ Seri Siti telah berkongsi gambar terbarunya bersama dua orang doktor yang terlib4t dengan proses kelahiran cahaya matanya iaitu Dr Leong dan Datuk Dr Collin, pengasas Alpha Fertility.

Dato Seri Siti yang memakai seluar dan blouse berwarna kuning dan oren dilihat semakin ramping dan tetap cantik. Ramai memuji penampilan Dato’ Seri Siti kerana nampak sihat dan cergas walaupun baru seminggu melahirkan cahaya mata.

Dato’ Seri Siti berada di sana untuk urusan pemeriksaan dirinya dan Muhammad Afwa. Dato’ Seri Siti melahirkan Afwa secara ce4serian sama seperti dia melahirkan Aafiyah dahulu. Dato’ Seri Siti turut berkongsi gambar Afwa.

Jom lihat perkongsian di bawah :

( Kl1k butang KANAN -> untuk melihat gambar seterusnya.. )

Perkongsian ini telah meraih perhatian peminat dan ramai memuji Dato’ Seri Siti kelihatan kurus. Antara komen-komen yang diberikan oleh mereka :

” Semoga sentiasa murah rezeki.. Semoga ctdk diberi kesihatan yang berpanjangan.. kurusnya tokti.. Comel betul lah Afwa ni… “

” Congratulations ctdk we got pregnant at the same time with your Aafiyah. Gave birth to a baby girl in July 2018. Indeed in the good hands of Dr Colin, Dr Leong and Dr Tan.. “

” Alhamdullilah semua jalan dengan lancar.. He is so handsome… mdhan2 cpt2 pul1h kembali love u.. Cantiknya dato’ ctdk , berseri2.. “

” Tak tau la tokti ni, masa bila sakit nak beranak nya. semalam keje hari ni bersalin esoknya dah berjalan mcm tak de mende je tgk untuk anak kedua kali ni, kuat betul.. “

” Cantik ctdk manis je tengok .. kuruih dah mak iti.. Relax je tok ti pas ce4ser. Last ce4ser saya susah nak jalan, nak tegak dan bangun dari duduk….s4kit sangat pulak tempat bed4h.. “

” Alhamdullilah penyanyi kesayanganku sudah melahirkan anak kedua … di masa ct pregnant afieyah saya juga sama di saat afieyah lahir izzara lahir selepas sebulan.. “

Kakak ipar Dato’ Seri Siti turut mengus1k dengan men1ngg4lkan komen berikut :

Kami di Berita Kopak mengucapkan tahniah kepada Dato’ Seri Siti dan suami atas kelahiran cahaya mata kedua ini. Semoga dipermudahkan segalan urusan dan selamat berp4ntang. Jaga diri dan jaga kesihatan.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Dato Seri Siti Nurhaliza

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan