” Nak membahan bini je keja dia hahaha.. ” – Netizen

Kongsi Video Sedang Asyik Melayan Handphone, Posting Dan Kapsyen Aeril Zafrel Mencuit Hati Ramai. Part Wawa Zainal Mengam0k Tu Comel Sungguh. Tak Habis-Habis Menyakat Eh Aeril, Sweet Je !!

Pasangan sama cocok dan sepadan, Aeril Zafrel dan Wawa Zainal antara pasangan artis yang mempunyai pengikut mereka sendiri. Mereka yang bukan sahaja bergelar pelakon turut bergelar jutawan kosmetik apabila perniagaan Wawa Cosmetic mereka berjaya dan mendapat sambutan hang4t daripada ramai.

Aeril dan Wawa sudahpun dikurniakan 3 orang cahayamata iaitu Attar, Hayla dan Ayya Soffya. Kehidupan mereka sekeluarga sering mencur1 perhatian peminat apatah lagi dengan gelagat anak-anak mereka yang comel itu. Di antara ketiga-tiga anaknya ini, si kecil Ayya sedikit menonjol dan menjadi kegemaran ramai.

Bagi peminat setia Aeril dan Wawa pastinya sudah masak dengan perangai Aeril yang suka mengus1k Wawa. Pasti ada sahaja akalnya mahu mengenakan isterinya ini. Pernah dikongsikan aksi Aeril mengus1k Wawa ketika Wawa sedang bertelekung sembahyang dan tidak sengaja bersentuhan membuatkan Wawa mar4h kerana terbat4l air wudhuknya.

Meninjau akaun Instagram Aeril Zafrel, telah dikongsikan satu video yang menunjukkan Aeril sedang asyik bermain handphone. Aeril yang tersenyum sendirian melihat kartun Didi & Friends tiba-tiba didatangi Wawa dan bermula edisi membebel. Namun kapsyen Aeril itu sendiri yang mencuit hati dan menarik perhatian.

Jom tonton video di bawah :

Aksi Aeril dan Wawa ini mencuit hati peminat. Bukan main mar4h lagi muka Wawa tu tapi tetap nampak cantik. Antara komen-komen peminat :

” Nak membahan bini je keja dia hahha.. “

” Hahahha happy je dapat husband perangai cenggini.. “

” Buat video mcm ni pon tetap nmpak sweet.. “

” Singa mai dahhh Fuhh.. Pandangan m4ut wawa bagi tu.. “

” Tkej0t aiiihhh, tetibe sound beso. habis earphone aku.. “

” Sorry… tengok wawa jadi h4ntu valak pulak.. “

” Dah cam scene sund4l bol0ng part wawa tu.. “

” Cekak pinggang dah haaa, Tampiling ni laki bini ni.. “

” Betul2 mar4h tuu. Tak main2 Ni Realitinya perempuan naik angin.. “

Aeril memang suka mengenakan Wawa sampai mengam0k Wawa dibuatnya. Namun wajah Wawa seperti biasa tetap nampak manis walaupun sudah menyinga hehe. Apa pun, semoga Aeril dan Wawa sentiasa berbahagia, terus  berjaya di dunia dan akhirat. Aamin..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Aeril Zafrel

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..