” Eh Sarah ada ‘kembar’ rupanya. Sama sebijik betul muka, cantik.. ” – Netizen

Gambar Puteri Sarah Liyana Bersama Adik Beradiknya Jadi Perhatian Peminat. Cantik Manis Semua, Namun Salah Seorangnya Nampak Sama Wajahnya Dengan Sarah. Macam Kembar !!

Puteri Sarah Liyana si jelita yang bergelar pelakon dan model popular suatu masa dahulu. Mesra dengan panggilan Sarah, Sarah adalah anak sulung daripada empat orang adik beradik. Dalam bidang lakonan, Sarah banyak dilihat wajahnya dalam drama melayu tempatan dan beberapa buah filem layar lebar.

Memiliki wajah yang cantik, Sarah menjadi duta  produk berjenama Silky Girl. Sara memilih pengarah Syamsul Yusof sebagai pasangan hidupnya dan mengakh1ri zaman bujangnya pada tahun 2014. Hasil perkahwinan ini memberikan mereka dua orang cahayamata.

Anak pertama Sarah diberi nama Syaikhul Islam yang kini sudahpun berusia 3 tahun manakala anak keduanya seorang perempuan bernama Sumayyah. Kedua-duanya mewarisi wajah cantik dan kacak Sarah dan Syamsul. Syaikhul nampak lebih iras dengan wajah Syamsul manakala Sumayyah seperti wajah Sarah ketika kecil.

Meninjau akaun Instagram Puteri Sarah Liyana, telah dikongsikan sekeping gambar Sarah bersama adik-adiknya yang lain. Wajah mereka yang ayu dan comel nampak ada iras antara satu sama lain. Namun salah seorang daripadanya nampak sangat mirip dengan wajah Sarah.

Jom baca perkongsian di bawah :

Wajah Sarah bersama adik-adiknya ini meraih perhatian. Memang segak cantik semuanya dan ada iras muka mereka ini. Antara komen-komen peminat :

” Gorgeous siblings, cantik-cantik semua baby face.. “

” Sulung nampak mcm bungsu je. Cantik handsome semua.. Yg lelaki muka iras penyanyi YASIN.. “

” Semua muka nak dekat2….. sejuk2 je muka dorang…. sukaa.. “

” Ingatkan yg pkai shawl navy blue tu sarah.. muke semua pelowlesss.. “

” Megat ada iras2 Laki mu puteri Liyana.. Yg tudung biru tu muka sama betul dengan Puteri Sarah.. “

” Comel2nya adik bradik sarah, muka sama.. “

” Gorgeous siblings! Cantik2 smua, yang kanan nampak macam kembar Sarah.. “

” Eh Sarah ada ‘kembar’ rupanya. Sama sebijik betul muka, cantik.. “

Kakak sulungnya sudah cantik, adik-adikpun menyusul cantik sama. Lembut sahaja air muka adik-adik Sarah ini sama seperti Sarah sendiri namun yang bertudung biru itu memang nampak iras betul dengan Sarah. Apa pun, semoga Sarah sentiasa gembira bersama keluarga tersayang dan sentiasa dikurniakan Allah kehidupan yang tenteram dan aman selalu. Aamin..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Puteri Sarah Liyana

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..