” Naik biru muka member cu4k, lawak haha.. ” – Netizen

Video Isteri Nabil Ahmad, Zira Ayub Menyakat Nabil Bertanyakan Tentang Kesan Gincu Di Bajunya. Reaksi Muka Nabil Mencuit Hati Peminat. Cu4k Habis Sampai Minta Bil Terus, Kelakar !!

Pelawak dan pengacara, Nabil Ahmad serta isterinya, Zira Ayub dilihat kini sudah berubah menjadi lebih baik. Penampilan Zira yang sudah berhijab juga menerima pujian daripada peminat. Nabil juga banyak mengikuti majlis ilmu dan mendalami ilmu agama.

Meninjau akaun Instagram Nabil, telah dikongsikan satu video yang memaparkan Zira mengusik Nabil. Zira merakamkan reaksi Nabil apabila ditanya beberapa soalan ketika mereka sedang makan di sebuah kedai makan

Nabil yang memakai t-shirt berwarna putih ini ditanya Zira dengan soalan sembahyang di mana. Nabil menjawab masjid di rumah dan Zira menanyakan pula kesan gincu di baju Nabil. Nabil melihat kesan gincu itu sambil mengatakan itu Zira punya.

Zira juga tidak dapat menahan lucu, tergelak juga melihat muka Nabil yang cu4k dengan mata bulatnya itu. Nak4l juga Zira ni suka menyak4t rupanya sampai berubah air muka Nabil. Mesti terkej0t tiba-tiba kena terj4h soalan cepu emas sebegitu.

Jom tonton video di bawah :

Reaksi wajah Nabil itu mencuit hati dan ianya mendapat perhatian daripada rakan artis dan peminat. Ad0i buat suspen betul Zira ini dan antara komen-komen mereka :

” Haha steady haji, muka nerv0us dah haha. Jemaah mana bersalam tu sampai kat bahu haji Nabil hehe. Terbaik lah, lucu dan comel muka Bil ni.. “

” Muka tak boleh blah cu4k dia haha. Comel je muka pan1k tu, cem4s tak boleh cover Nabil. Lawak sungguh dub dap dub dap haha.. “

” Auto mintak bil, terus cu4k nak balik haha. Muka tu cu4k hab1s, tak pernah tak kelakar la Nabil ni. Terhibur betul.. “

” Muka cu4k semacam je haji, haaa kant0i haha. Comel je dua dua orang ni, hidung kembang kembang dah tu haji heheh.. “

” Cu4k Nabil, haha laju jer minta bil. Tau tak0t muka hj Nabil dah puc4t , hahah naya betul nak kena pr4nk dengan bini cenggini.. “

” Hah ay0kk, kant0ii.. Lawak la muka cu4k Nabil tu, cem4s betul muka. Mengelab4h kau haha, comel je Nabil. Makin bersinar muka, bersih je.. “

” Naik biru muka member cu4k haha. Lawak muka terkej0t tu Nabil, terus mintak bill eh haha. Ulang-ulang tengok, kelakar.. “

Boleh tahan terkej0t bila kena uji dengan sang isteri dengan soalan macam ni. Zira pun gelak sebab gel1 hati dengan reaksi si suami. Apa pun, semoga rumahtangga Nabil ini sentiasa dikurniakan kebahagiaan dan dimurahkan rezeki selalu.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Nabilzira

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..