” My turn, my turn tapi bila dah sampai turn, Keknis pun pen1ng.. ” – Netizen

Video Yusuf Iskandar Dan Alisa Aisyah Ikut Hanis Zalikha Baca Doa. Amboi Alisa, Time Abang Bukan Main Meminta, Sampai Turn Dia, Tak Menyempat Nak Amin Terus. Sampai Berker0t Dahi Mummy, Haha !! 

Sudah kebiasaannya bagi pasangan sensasi, Hairul Azreen dan Hanis Zalikha mengisi hari minggu bersama anak-anak. Baik Yusuf Iskandar mahupun Alisa Aisyah, kedua-dua si cilik Melet0p ini sering mencur1 perhatian dengan gelagat mereka.

Meninjau akaun Instagram Hairul Azreen, telah dikongsikan satu video yang memaparkan Yusuf sedang berdoa bersama Hanis. Alisa yang sedang bermain bersama Hairul turut memerhati  abangnya yang sedang berdoa itu.

Ketika Yusuf membaca doa sambil diriba oleh Hanis, Alisa menyamp0k mengatakan ‘ my turn, my turn ‘ . Apabila disuruh Hairul supaya pergi kepada Hanis, Alisa terus berlari menuju ke arah mommynya. Seperti biasa, Alisa si Tada ini pasti ada sahaja perkara yang mencuit hati dilakukannya.

Kedengaran Alisa membaca surah Al-Fatihah dan Yusuf turut membetulkan bacaan Alisa. Kalau sudah namanya si cheeky Alisa, bacaannya pasti cepat hendak dihabiskan. Belum sampai ke ayat akhir, sudah pun disebut aamin. Memang express sungguh doa Alisa ni.

Jom tonton video di bawah :

Gelagat Alisa dan Yusuf ini seperti biasa tak pernah tak menarik perhatian. Alisa dengan doa lajunya berp1sah tiada. Antara komen-komen peminat :

” Bagusnya family ni, alhamdulillah. Alisa baca doa laju-laju sebab nak berkepit dengan daddy dia haha comel.. “

” Ya Allah Alisa, comey nye “my turn, my turn”. Cute sangat suara latar tu. Alisa anak manja daddy, nak berkepit je dengan daddy.. “

” My turn my turn tapi bila da sampai turn laju gil4 haha alisa.. aunty kalau jd mak cik awak.. selalu kene g1g1t tau.. “

” Aihh la budak my turn si alisa nie geramm betol. Alisa anak daddy sangat, Yusuf good boy. Cute je dua-dua ketul ni.. “

” My favourite inspired family. comelnya alisa ma turn ma turn, Hahahhaa keknis pun pening dgn alisa laju sgt nak aminnn.. “

” My turn my turn, Cute Alisa baca doa. laju je doanya dah terus aamin. Banyak ngel4t yer Alisa, sampai berkerut dahi mummy dengan Alisa.. “

” Lajunya looks like omputeh slang , so cute suara Yusuf tegur alisa baca doa. Alisa pun adui lah, tak menyempat aamin terus. Bertabahlah keknis haha.. “

Alahai Alisa, sampai Hanis pun berker0t dahi dengan gelagatnya. Family yang sentiasa ceria dan memberi inspirasi kepada ramai. Semoga Alisa dan Yusuf membesar menjadi anak yang soleh dan solehah dan berjasa kepada orang tua.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Hairul Azreen 

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..